Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022; 

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Κριός

Κάποιες απροσδιόριστες ανησυχίες θα έχετε που θα χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Εμπιστευτείτε τους φόβους σας σε δικούς σας ανθρώπους και θα χαλαρώσετε αισθητά. Αποφύγετε το στρες και σκεφτείτε θετικά. Φαίνεται να σας απασχολούν έγνοιες για την υγεία σας, πιθανότατα όμως να πρόκειται για  αποκυήματα της φαντασίας σας… Μετά από πολλή και σοβαρή σκέψη αποφασίζετε να θέσετε τέρμα σε κάτι που σας δημιουργούσε άγχος και ανησυχία.

Ταύρος

Μια αλλαγή στην πορεία του τομέα της καριέρας σας μπορεί να σας γεμίζει με ανασφάλεια, είναι όμως μια κίνηση που οφείλετε να κάνετε για να καταφέρετε να κάνετε κάποια βήματα μπροστά. Τα μάτια σας δεκατέσσερα! Μην αφήνετε να σας εκμεταλλευθούν ή να σας εξαπατήσουν. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι στιγμές που αισθάνεστε ευάλωτοι και χρειάζεστε την στήριξη τρων γύρω σας…

Δίδυμοι

Ανυπομονησία σας πιάνει... Σας προβληματίζει το γεγονός ότι, ενώ κάνατε ότι έπρεπε, τα πράγματα δεν λένε να αλλάξουν πορεία. Μήπως περιμένατε πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδραση σας θα είναι αυτή που θα σας σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνετε ρίσκα και ακολουθήστε την διπλωματική οδό…

Καρκίνος

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα επαγγελματικό πρόβλημα.

Λέων

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι αρκετά συναρπαστική ή πιθανόν και ταραγμένη… Έντονες συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν στην οικογένεια, συγκρούσεις με γείτονες ή με άτομα κάποιας ομάδας που δραστηριοποιήστε. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα απρογραμμάτιστο συμβούλιο στο σπίτι, το θέμα του οποίου θα είναι η μετεγκατάσταση σας, η νέα αγορά στέγης, η επιλογή επαγγελματικού μέλλοντος για ένα συγγενή ή άλλα παρόμοια ζητήματα. Το βράδυ ωστόσο θα περάσετε ήρεμα και γαλήνια με το ταίρι σας.

Παρθένος

Είναι η μέρα των εκπλήξεων σήμερα! Ίσως συναντήσετε ένα παλιό φίλο που οι δρόμοι της ζωής, σας οδήγησαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις ή να ανακαλύψετε ότι έχετε αποταμιεύσει πολλά περισσότερα χρήματα από όσα φανταζόσαστε, οπότε είστε πλέον σε θέση να υλοποιήσετε κάποιο από τα σχέδια ή όνειρά σας. Αναφορικά με την εργασία σας, φροντίστε να είστε συνεπείς, όχι όμως και υπερβολικοί, με το να κάνετε μη αναγκαίες ή απαραίτητες υπερβάσεις. Γιατί η αυριανή δουλειά μπορεί απλά να περιμένει το αύριο! 

Ζυγός

Οι περισσότεροι από σας θα είναι ευχαριστημένοι με τα γεγονότα της μέρας! Πολλές αναμένεται να είναι οι ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Είναι επίσης  πιθανό να δεχτείτε μια πρόσκληση σε μια εκδήλωση. Εάν αισθάνεστε ωστόσο κουρασμένοι, καλύτερα θα ήταν να αρνηθείτε την πρόσκληση και να απολαύσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας. Συνιστάται στην περίπτωση αυτή να ξεκουραστείτε, να κάνετε μια βόλτα στην εξοχή, να δείτε μια όμορφη ταινία ή να διαβάσετε ένα λογοτεχνικό έργο.

Σκορπιός

Μπορεί να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της μέρας, που να σχετίζονται με δευτερεύοντα ζητήματα στην εργασία και τη ζωή σας. Υπάρχει σήμερα η πιθανότητα να επιλυθούν επιτυχώς πολλά προβλήματα, αν δεν σας απορροφήσουν τα προβλήματα των άλλων. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, μπορεί να απογοητευτείτε από τα αποτελέσματα των διάφορων σχέσεών σας.

Τοξότης

Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να βασίζονται σε στοιχεία και την λογική και όχι στην διαίσθηση ή την παρόρμηση της στιγμής. Μην αφήνετε επίσης τρίτα άτομα να εμπλέκονται στις υποθέσεις σας και να σας δημιουργούν προβλήματα. Μέσα στον ενθουσιασμό σας για μια επιτυχία σας μπορεί να πληγώσετε άθελα σας ένα αγαπημένο σας άτομο. Δεν είναι κακό να παραδεχτείτε τα λάθη σας και να ζητήσετε συγγνώμη…

Αιγόκερως

Είναι μια μέρα που η ονειροπόληση μπορεί να είναι αποδεκτή, μέχρις ενός ορίου τουλάχιστον. Γιατί θα υπάρξει η στιγμή που θα χρειαστεί να συνδράμετε σε κάποιο δικό σας άτομο που αντιμετωπίζει προβλήματα, και εάν είστε χαμένοι στα συννεφάκια σας, δεν θα προσφέρετε ιδιαίτερες υπηρεσίες. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι, να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα σε μια εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησία ή σε κοινά επιχειρηματικά κεφάλαια. Όσο για τους αδέσμευτους, μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε και μη τους δίνετε προσωπικά σας στοιχεία και πληροφορίες!

Υδροχόος

Υπάρχει μια δυσαρμονία στην ατμόσφαιρα και η μέρα σας κάθε άλλο παρά αρμονική θα είναι. Προσοχή θα χρειαστεί στις φιλικές σας σχέσεις, μια και είναι ισχυρό το ενδεχόμενο να υπάρξουν συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως να σας ζητηθεί ή να χρειαστεί να προσφέρετε κάποιο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να εργασθείτε αμισθί. Θα ανταμειφθείτε στο άμεσο μέλλον για την προσφορά σας αυτή…

Ιχθείς

Αποτινάξτε τα περιττά φορτία από πάνω σας και αξιολογήστε εκ νέου τους στόχους σας με βάση τα τρέχοντα δεδομένα. Ίσως να υπάρξει μια οριστική ρήξη με ένα φιλικό πρόσωπο και η διακοπή των σχέσεων σας. Ίσως να είναι καλύτερα, όταν οι σχέσεις πλέον φθίνουν…  Η επικοινωνία σας κυρίως με τον σύντροφό σας ευνοείται. Ανοίξτε την καρδιά σας και πείτε του πως αισθάνεστε για εκείνον.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebest.gr 

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7412 s (247 Queries.) // Parse time: 0.4749 s // Total time: 3.2162 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X