Johnny Depp: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους "Πειρατές της Καραιβικής" μετά τη νίκη του


Johnny Depp: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους "Πειρατές της Καραιβικής" μετά τη νίκη του

Μετά την απόφαση της Disney να λύσει τη συνεργασία τους.

Πολύ μεγάλη ζημιά είχε υποστεί τα τελευταία χρόνια στην καριέρα του ο Johnny Depp, μετά τις καταγγελίες που είχε κάνει η Amber Heard.

Το πρώην ζευγάρι μπήκε σε μία δικαστική διαμάχη η οποία μάλιστα κράτησε αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα ο γνωστός ηθοποιός να χάσει όπως τόνισε το ρόλο του Τζακ Σπάροου στους Πειρατές της Καραϊβικής.

Συγκεκριμένα οι καταγγελίες αυτές, οδήγησαν την Disney να λύσει τη συνεργασία τους, αφού η εικόνα του είχε δεχτεί ένα τεράστιο χτύπημα, με τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό.

Ωστόσο τα πράγματα πλέον φαίνεται ότι έχουν αλλάξει για τα καλά μετά τη νίκη που πέτυχε ο Johnny Depp στο δικαστήριο.

Διαβάστε ακόμα: Johnny Depp: Μάθετε πόσους followers απέκτησε στο instagram κατά τη διάρκεια της δίκης και μετά τη δικαίωσή του

Οι κατηγορίες έπεσαν στο κενό κάτι που μπορεί να τον φέρει ξανά πίσω στο ρόλο του, τον οποίο πάντως έχει τονίσει στο παρελθόν ότι πολύ δύσκολα θα δεχτεί, αφού δε του άρεσε ο τρόπος που του φέρθηκαν.

Στην περίπτωση αυτή πάντως αναφέρθηκε και πρώην στέλεχος της Disney που βλέπει τον Jack Sparrow να επιστρέφει.

"Πιστεύω ακράδαντα ότι μετά την απόφαση του δικαστηρίου πως οι Πειρατές οδεύουν προς ένα reboot με τον Johnny ως Jack Sparrow. Υπάρχουν τόσο μεγάλες πιθανότητες για ένα box office σαν θησαυρό με έναν αγαπημένο χαρακτήρα που έχει ριζώσει βαθιά στην κουλτούρα της Disney.Μετά κιόλας από την τεράστια επιτυχία του Jerry Bruckheimer με τον Tom Cruise στο Top Gun: Maverick, υπάρχει τεράστια ζήτηση για να φέρει μεγάλα χολιγουντιανά ονόματα που θα τραβήξουν κόσμο και χρήματα σε σημαντικά franchises", ήταν τα λόγια του.

*Πηγή:sportime.gr

Tags Johnny Depp, JACK SPARROW, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1442 s (228 Queries.) // Parse time: 1.9087 s // Total time: 4.0529 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X