Πως πέρασα το τριήμερο του κατακλυσμού [εικόνες]


Πως πέρασα το τριήμερο του κατακλυσμού [εικόνες]

Στην πανέμορφη Πέγεια της Πάφου.  

Πόσο αναζωογονητικό ήταν αυτό το τριήμερο δεν μπορώ να σου περιγράψω. Τελικά το είχαμε περισσότερη ανάγκη από ότι πιστεύαμε.

Είχαμε την ευκαιρία λοιπόν, να επισκεφτούμε ένα από τα ωραιότερα resorts του νησιού μας, το Cap St Georges, στην Πέγεια της Πάφου.  Ο απόλυτος προορισμός για χαλάρωση - το spa του ξενοδοχείου είναι απλά μαγικό - περιπέτεια, εξερεύνηση και καλό φαγητό. Απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία του Καφίζη και το ηλιοβασίλεμα που βλέπεις από το εστιατόριο Μεσόγειος σε αφήνει απλά άφωνη. 

Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο με δραστηριότητες αλλά και πολύ κουβέντα με φίλους που δεν βλέπουμε συχνά, παρόλα αυτά είχαμε την ευκαιρία να τους χαρούμε αυτές τις ημέρες.  Το προσωπικό ήταν πάντα πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή και η φιλοξενία είχε φτάσει σε ένα επίπεδο που δύσκολα το συναντάς στις μέρες μας.

Οι εορτασμοί κορυφώθηκαν με δύο μουσικές βραδιές, η μία ήταν αφιερωμένη στην Jazz μουσική με τη Θωμαή Απέργη. Τη δεύτερη βραδιά απογείωσε ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, Κωνσταντίνος Αργυρός, που ξεσήκωσε το κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Love,

K.

xx
 

Tags πεγεια, Κλέλια Γιασεμίδου, ΤΡΙΗΜΕΡΟ, κατακλυσμός, παφος, cap st georges resort, blog, BLOGGER, διασημοι, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3402 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4080 s // Total time: 2.7482 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X