Η Κατερίνα Καινούργιου μας παρουσιάζει το boho μπαλκόνι της που ζηλέψαμε! [εικόνες]


Η Κατερίνα Καινούργιου μας παρουσιάζει το boho μπαλκόνι της που ζηλέψαμε! [εικόνες]

Πως επέλεξε να το διακοσμήσει η παρουσιάστρια;

Σε έναν από τους πιο χαλαρούς και συνάμα ξεχωριστούς χώρους του σπιτιού της μας ξενάγησε πρόσφατα, μέσα από ανάρτηση της στο instagram, η Κατερίνα Καινούργιου. 

Η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια φρόντισε να μοιραστεί με τους χιλιάδες followers της, τον χώρο που έφτιαξε στο μπαλκόνι της, ο οποίος είναι σε boho στυλ, και όπου με τη βοήθεια και την ενίσχυηση ορισμένων φυτών, τον μετέτρεψε σε ένα φροντισμένο κήπο. 

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: "Φοβάμαι γιατί μπορεί να γυρίσω σπίτι μου και να με πλακώσουν στο ξύλο όλοι αυτοί" [βίντεο]

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το καφέ και το πράσινο κυρίως, ενώ σύμφωνα με την ίδια, εκεί αρέσκεται στο να απολαμβάνει τον ελεύθερό της χρόνο, χαλαρώνοντας με τις ώρες. 

Συγκεκριμένα παρουσιάζοντάς μας το προσεγμένο, cozy μπαλκονάκι της, η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζει: "Αυτό είναι το νέο μου…υπεροχο μπαλκονάκι στο οποιο χαλαρώνω με τις ώρες …Πρωινά στη βεράντα, βράδια απόλαυσης με την παρέα, κυριακάτικα μεσημέρια με την οικογένεια, όλα αυτά γίνονται πιο ευχάριστα και ζεστά δίπλα σε ένα φροντισμένο κήπο η μπαλκόνι γεμάτο χρωματα". Δείτε τις σχετικές εικόνες στην gallery πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, κατερινα καινουργιου, μπαλκόνι, διασημοι, Σπιτι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7999 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4175 s // Total time: 3.2174 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X