Ανδρεάνα Φραγκούδη: “Το όνομα του μωρού το γνωρίζουμε” [βίντεο]


Ανδρεάνα Φραγκούδη: “Το όνομα του μωρού το γνωρίζουμε” [βίντεο]

Η αποκάλυψη που έκανε και το total make over για το παιδικό δωμάτιο.   

Η Ανδρεάνα Φραγκούδη διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και η ανυπομονησία της είναι μεγάλη προκειμένου να υποδεχθεί στη ζωή τον γιο της, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Πάνο Δημητριάδη. 

Η νεαρή επιχειρηματίας και instagrammer πρόσφατα φιλοξενήθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή “MyLife Summer Edition”, με τους Ζώη Αυγουστή και Νικόλα Ιωαννίδη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο που μεταμόρφωσε από γκαρνταρόμπα σε χώρο για να υποδεχθεί τον μπέμπη της καθώς επίσης και στο όνομα που θα πάρει το αγοράκι της. 

Ήταν ένα από τα πιο μεγάλα challenges γιατί μένω σε διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια. Το ένα υπνοδωμάτιο ήταν γκαρνταρόμπα μου, οπότε έπρεπε ή κάπου να βάλω τα ρούχα ή κάπου να βάλω το μωρό. Οπότε αναγκαστικά έπρεπε να φύγουν όλα μου τα ρούχα”, ανέφερε για το παιδικό δωμάτιο.

Ακολούθως όσον αφορά στο όνομα, είπε: “Το όνομα του μωρού το ξέρουμε, απλά είμαι λίγο επιφυλακτική. Θέλω να γεννηθεί το μωρό με το καλό να είναι όλα καλά και μετά”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

 


 

 

Tags ανδρεανα φραγκουδη,διασημοι,εγκυος,showbiz,gossip,celebrities,showbiz cy,showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8752 s (277 Queries.) // Parse time: 0.5153 s // Total time: 3.3905 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X