Είναι επίσημο! Ξανά μαζί τηλεοπτικά οι πρωταγωνιστές της σειράς "Κωνσταντίνου και Ελένης"!


Είναι επίσημο! Ξανά μαζί τηλεοπτικά οι πρωταγωνιστές της σειράς "Κωνσταντίνου και Ελένης"!

Η αποκάλυψη από τον Χάρη Ρώμα και η εικόνα από τα γυρίσματα.

Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” αποτελεί αδιαμφησβήτητα την πιο αγαπημένη ελληνική σειρά, με ασταμάτητες επαναλήψεις, και ένα φανατικό κοινό που “παθιάζεται” ακόμη και σήμερα με την σερά και τους πρωταγωνιστές, έπειτα από 20+ χρόνια, από το τέλος της.

Πρόσφατα, ο ηθοποιός και σεναριογράφος, Χάρης Ρώμας, έκανε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη όπου και μας ενθουσίασε, αφού επανενώθηκε με τρεις από τους βασικούς πρωταγωνιστές του "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Διαβάστε ακόμα: Έγινε η επανένωση του "Κωνσταντίνου και Ελένης" μετά από 22 χρόνια! [εικόνα]

Συγκεκριμένα ανήρτησε σε post του στο Instagram, εικόνα από τα γυρίσματα μαζί με την Μαρία Λεκάκη [Πέγκυ Καρρά] και την Καλλιρόη Μυριαγκού [Ματίνα Μανταρινάκη", όπου εκεί ο ίδιος, γνωστοποίησε πως θα συνυπάρξουν και πάλι μαζί τηλεοπτικά.

Χαρακτηριστικά σχολίασε στη λεζάντα: "Γύρισμα και επανένωση μετά από 21 χρόνια με τις λατρεμένες Μαρία Λεκάκη και Καλλιρόη Μυριαγκού για τις ανάγκες της τηλεταινίας και μίνι σειράς "Mαυρογιαλούρος", που θα παιχτεί το φθινόπωρο στο alpha channel .Εγώ με βαμμένο γκρι μαλλί και καρδιά γεμάτη αγάπη γιά τις φίλες μου". Δείτε την εικόνα τους πιο κάτω:

Tags χαρης ρώμας, μαρία λεκάκη, καλλιροη μυριαγκου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0250 s // Total time: 0.0253 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X