Ζευγάρι του νησιού μας πραγματοποίησε ονειρικό γάμο στις Σπέτσες! [εικόνες & βίντεο]


Ζευγάρι του νησιού μας πραγματοποίησε ονειρικό γάμο στις Σπέτσες! [εικόνες & βίντεο]

Η σύνδεση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.   

Τις Σπέτσες επέλεξε προκειμένου να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ζευγάρι γιατρών του νησιού μας. Ο λόγος για τους Νίκο Καρπέττα και Ιωάννα Πουπούτση

Ο γάμος του ζευγαριού είχε νησιώτικο αέρα καθώς επέλεξαν ένα από τα ομορφότερα νησιά του Σαρωνικού, όπου έσπευσαν φίλοι και συγγενείς τους για να απολαύσουν τη ξεχωριστή αυτή ημέρα για εκείνους. 

Το κυπριακό στοιχείο δεν απουσίαζε από τον γάμο καθώς πραγματοποιήθηκαν παραδοσιακά αλλάματα με βιολί και με λαούτο, υπό τους ήχους των “Καρτζιλαμάων”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARTZILAMAES (@kartzilamaes)

 

Η νύφη επέλεξε μία ρομαντική νυφική δημιουργία και χαμηλό σινιόν κότσο για το μυστήριο, ενώ κατόπιν για το γαμήλιο γλέντι φόρεσε ένα off the shoulder embroidered νυφικό με το hair look της να είναι πιο party fresh.

Οι πληροφορίες μας θέλουν τη γιαγιά της νύφης να είναι ξαδέρφη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε η παρουσία κάποιου μέλους της προεδρικής οικογένειας στο νησί. Δείτε πιο κάτω τα σχετικά στιγμιότυπα:

 

Photo & Video Credits: Instagram Stories @oscarstudio, @kartzilamaes 

Tags Γαμος, ιωαννα παπουτση, νικος καρπεττας, Σπετσες, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3435 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3586 s // Total time: 2.7020 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X