Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Μέσα από την επικοινωνία ή μια δημιουργική δραστηριότητα μπορείτε να βγάλετε τον δυναμισμό και την περίσσια ενέργεια που αισθάνεστε σήμερα. Αισθηματικές συγκινήσεις ή υπερβολές στις κοινωνικές σας δραστηριότητες σας κάνουν να νοιώθετε ότι μπορείτε να επιβάλλεστε οπουδήποτε.

Ταύρος

Η εγωιστική σας συμπεριφορά μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με το περιβάλλον σας, επαγγελματικό ή οικογενειακό. Μην δημιουργείτε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν… Επαγγελματικά τουλάχιστον χρειάζεται λίγη υπομονή, μια και σύντομα θα εμφανιστούν στον δρόμο σας νέες επαγγελματικές προοπτικές και ίσως μια πρόταση για επιχειρηματική συνεργασία.

Δίδυμοι

Η εγωιστική σας συμπεριφορά μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με το περιβάλλον σας, επαγγελματικό ή οικογενειακό. Μην δημιουργείτε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν… Επαγγελματικά τουλάχιστον χρειάζεται λίγη υπομονή, μια και σύντομα θα εμφανιστούν στον δρόμο σας νέες επαγγελματικές προοπτικές και ίσως μια πρόταση για επιχειρηματική συνεργασία.

Καρκίνος

Είστε λίγο υπερβολικοί και ίσως ακόμη και επιθετικοί σε ότι κάνετε. Θα πρέπει να βάλετε φρένο και να ηρεμήσετε, γιατί με τον τρόπο αυτό μόνο προβλήματα δημιουργείτε. Κάτι ή κάποιος θα θελήσει να τραβήξει την προσοχή σας και καλά θα κάνετε να δώσετε σημασία σε όσα έχει να σας δείξει ή να σας πει. Θα είναι σημαντικά για την πορεία σας.

Λέων

Η μέρα σας, τουλάχιστον στο πρώτο της μισό, δεν αναμένεται να παρουσιάσει κάτι αξιοπρόσεκτο. Μετά το μεσημέρι θα αισθανθείτε κάποια συναισθηματική κόπωση, που θα πυροδοτηθεί από κάποιο γεγονός ή μια ανάμνηση. Απαλλαγείτε από τα έντονα αυτά συναισθήματα το γρηγορότερο δυνατόν και απασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους και που σας βοηθούν να ξεχαστείτε. Έχετε όμως κατά νου ότι η μέρα δεν είναι κατάλληλη για πολύωρη οδήγηση ή δράσεις που θα σας εξαντλήσουν σωματικά!

Παρθένος

Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή. Αγχώδεις καταστάσεις ίσως να φέρει η μέρα… Αποφύγετε συναλλαγές κάθε είδους που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Κάποιες δυσκολίες στο εργασιακό σας περιβάλλον δοκιμάζουν τα νεύρα σας, με την κατάλληλη επέμβαση σας όμως τα χειρότερα αποσοβούνται…

Ζυγός

Απόφυγε τις καταναλωτικές κραιπάλες, προσέχοντας να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Το σημαντικότερο πράγμα σήμερα, είναι ότι μπορείς να διαγνώσεις τα πραγματικά αισθήματά των άλλων απέναντί σου και να έχεις έτσι κι εσύ την αρμόζουσα συμπεριφορά.

Σκορπιός

Η μέρα σας θα έχει μεικτά συναισθήματα, κάποια χαράς και κάποια πικρίας και απογοήτευσης. Την χαρά μπορεί να την πάρετε από μια παλιά σας σχέση, που θα κάνει και πάλι την εμφάνιση της. Από την άλλη, τα σχόλια και οι πράξεις ενός ηλικιωμένου συγγενούς σας θα σας απογοητεύσουν και θα σας πικράνουν. Για τους νεαρούς του ζωδίου σας, που είστε προσκολλημένοι στους γονείς σας, ίσως και λόγω ανάγκης, θα πρέπει σήμερα να κάνετε πίσω και να ακούσετε την άποψη τους, εάν δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο την θέση σας στην οικογενειακή εστία.

Τοξότης

Με την σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα η ψυχή σας επαναστατεί με τις «λογικές» επιλογές που έχετε κάνει στην ζωή σας σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Αν αλλάξετε τώρα, θα μεταμορφωθείτε σε κάτι που σας ταιριάζει περισσότερο ... Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο. 

Αιγόκερως

Είναι μια μέρα που η ονειροπόληση μπορεί να είναι αποδεκτή, μέχρις ενός ορίου τουλάχιστον. Γιατί θα υπάρξει η στιγμή που θα χρειαστεί να συνδράμετε σε κάποιο δικό σας άτομο που αντιμετωπίζει προβλήματα, και εάν είστε χαμένοι στα συννεφάκια σας, δεν θα προσφέρετε ιδιαίτερες υπηρεσίες. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι, να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα σε μια εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησία ή σε κοινά επιχειρηματικά κεφάλαια. Όσο για τους αδέσμευτους, μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε και μη τους δίνετε προσωπικά σας στοιχεία και πληροφορίες!

Υδροχόος

Έχετε μια τάση φυγής σήμερα και δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τα καυτά θέματα της προσωπικής ή επαγγελματικής σας ζωής. Με το να χώνετε το κεφάλι σας στην άμμο όμως δεν θα αποφύγετε τίποτε. Αντίθετα, η όποια καθυστέρηση στην λήψη αποφάσεων θα δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και αγωνιστείτε για όλα εκείνα που πιστεύετε.

Ιχθείς

Η δημιουργικότητα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας που θα πρέπει να επενδύσετε. Έχετε την πλανητική εύνοια να μετατρέψετε τις ιδέες σε πράξη και να κάνετε την διαφορά. Θέλετε όμως να επιβάλετε τις ιδέες, τις επιδιώξεις και τα όνειρα σας στους γύρω σας, κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει αντιδράσεις. Βρείτε έναν πιο ήπιο τρόπο να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας για να εισακουστούν

Από την Αλίντα Κανάκη/thebestgr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3622 s (226 Queries.) // Parse time: 0.4706 s // Total time: 3.8328 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X