Βαρβάρα Νικολακάκη: Tο bronze makeup look που υιοθέτησε και σου εξηγεί πως να το κάνει μόνη


Βαρβάρα Νικολακάκη: Tο bronze makeup look που υιοθέτησε και σου εξηγεί πως να το κάνει μόνη

Η γνωστή makeup artist σήμερα επιλέγει να σου δείξει πώς η ίδια απογείωσε την πιο summery τάση στο μακιγιάζ.

Την περασμένη Τρίτη, 28 Ιουνίου γιορτάσαμε τα 10 χρόνια του σούπερ stylish online portal της Κύπρου Ilovestyle και όσοι ασχολούνται με τη μόδα και την ομορφιά ήμασταν όλοι εκεί!

Για το συγκεκριμένο event επέλεξα την πιο hot τάση του καλοκαιριού που δεν είναι άλλη από το bronze makeup look.

Ξεκίνησα καθαρίζοντας και ενυδατώνονται πολύ καλά το πρόσωπο μου και μετά τοποθέτησα μία ενυδατική και γυαλιστερή βάση. Τα μαλακτικά λάδια και η σκόνη μαρμαρυγιάς που περιέχει αντανακλούν το φως και λειαίνει τις λεπτές γραμμές.

Με μεγάλο φλατ πινέλο εφάρμοσα το φον ντε τεν το οποίο είχε φυσικό αποτέλεσμα και κρύβεις όλες τις ατέλειες. Επειδή είναι μέικαπ μεγάλης διάρκειας δε χρησιμοποίησα πούδρα για να μη χαλάσω την λάμψη που μου πρόσφερε η βάση που είχα βάλει.

Στα μάτια εφάρμοσα βάση καθώς κάνει το μακιγιάζ μου αδιάβροχο και σου δίνει μεγάλη διάρκεια. Τοποθέτησα μία bronze-πορτοκαλί σκιά στην κόγχη του ματιού για να δώσω βάθος και στο κινητό βλέφαρο εφάρμοσα μια πιο shimmering απόχρωση της. Στο εσωτερικό και εξωτερικό του ματιού τοποθέτησα gel αδιάβροχο eyeliner και το μπλένταρα έτσι ώστε να φαίνεται το κάτω βλέφαρο σαν smokey ενώ για να δημιουργήσω την γωνιά του βλεφάρου χρησιμοποίησα ματ καφέ-κόκκινη σκιά. Διάβασε τη συνέχεια και δες το look σε εικόνες στη madamefigaro.cy.

 

Tags makeup, beauty, βαρβαρα νικολακακη, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5346 s (231 Queries.) // Parse time: 0.8295 s // Total time: 3.3641 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X