4 μάσκες προσώπου που ταιριάζουν σε κάθε σας ανάγκη


4 μάσκες προσώπου που ταιριάζουν σε κάθε σας ανάγκη

Η εποχή που η επιδερμίδα χρειάζεσαι έξτρα φροντίδα.

Αναμφίβολα το καλοκαίρι η επιδερμίδα χρειάζεται έξτρα ενυδάτωση και φροντίδα. Πέρα από την ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθείτε καθημερινά και την αντηλιακή προστασία, επιβάλλεται η εβδομαδιαία περιποίηση με μια μάσκα προσώπου.

Η Bioten, η μάρκα που σέβεται και αγαπά τη γυναίκα και τις ανάγκες της, δημιούργησε αποκλειστικά για εσάς 4 νέες μάσκες για κάθε σας ανάγκη.

GREEN CLAY PURIFYING FACE MASK

Το κλειδί για να επιτύχετε σε βάθος καθαρό δέρμα

Η ισχυρή του φόρμουλα αποτελείται από πράσινο άργιλο και πράσινο τσάι. Δύο συστατικά ιδανικά και πολύ γνωστά για να απομακρύνουν τους ρύπους, να μειώσουν τα μαύρα στίγματα και να αφήσουν το δέρμα φρέσκο ​​και λαμπερό.

SAFFRON MOISTURIZING FACE MASK

Το κλειδί για εντατική ενυδάτωση

Η ισχυρή του φόρμουλα αποτελείται από σαφράν, ένα από τα πιο ακριβά μπαχαρικά, πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Βοηθά στο να γίνει το δέρμα πιο απαλό και λείο. Παράλληλα, περιλαμβάνει πρεβιοτικά που βοηθούν τη χλωρίδα του δέρματος να διατηρήσει μια ισορροπία, προάγοντας την υγιή εμφάνισή του.

HEMP OIL FACE MASK

Ηρεμιστική μάσκα προσώπου

Η ισχυρή του φόρμουλα αποτελείται από λάδι κάναβης, ένα πολύ μοντέρνο συστατικό ανάμεσα στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Κλειδώνει την ενυδάτωση, καταπραΰνει το δέρμα και είναι ευρέως γνωστό για τα ηρεμιστικά του οφέλη ενώ τα πρεβιοτικά που περιέχει βοηθούν τη χλωρίδα του δέρματος να διατηρήσει μια ισορροπία, προάγοντας την υγιή εμφάνισή του. 

DETOX BLACK PEEL OFF MASK

Καθαρό και ματ δέρμα σε μόλις 20 λεπτά

Η ισχυρή του φόρμουλα αποτελείται από άνθρακα, ο μαύρος θησαυρός στον καθαρισμό, την αποτοξίνωση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Είναι γνωστό ότι παγιδεύει ακαθαρσίες σαν μαγνήτης, αφήνοντας το δέρμα ματ και ανανεωμένο. Τέλος, τα πρεβιοτικά βοηθούν τη χλωρίδα του δέρματος να διατηρήσει μια ισορροπία, προάγοντας την υγιή εμφάνισή του.

Facebook: Bioten Cyprus

Instagram: biotencyprus

Tags bioten, face, beauty, MASK, ΜΑΣΚΕΣ, μάσκα προσωπου, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4563 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4552 s // Total time: 2.9114 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X