Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Οι δοσοληψίες αποδίδουν όταν γίνονται με καλή διάθεση! Προέχει το καθήκον σήμερα, το οποίο όμως μπορεί να σας εξασθενίσει πνευματικά και σωματικά. Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, συλλέξτε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα. Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα.

Ταύρος

Η διάθεση πολλών εκπροσώπων του ζωδίου σας θα είναι επιθετική. Αυτή ωστόσο θα είναι η ιδανική στάση για την κατάκτηση νέων στόχων σταδιοδρομίας ή για την κατατρόπωση ενός πιθανού αντίπαλου σας. Τα αθέμιτα μέσα καλό είναι να αποφεύγονται, καθώς και η χειραγώγηση των άλλων. Τις βραδινές ώρες δώστε προσοχή στα στενά μέλη της οικογένειας σας.

Δίδυμοι

Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα σχέδια σας σε γερές βάσεις. Αισθηματικά, ευνοείται η σταθεροποίηση του δεσμού σας. Αφήστε τις σκληράδες και πλησιάστε τον σύντροφο σας. Άκρως συναισθηματική μέρα, ευνοούνται οι σχέσεις, ενώ υπάρχει αρμονία στον εργασιακό σας χώρο.

Καρκίνος

Θα προσπαθήσετε σήμερα να μάθετε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας στην δουλειά, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η διαίσθηση σας, σας οδηγεί προς την σωστή κατεύθυνση και οι αποδείξεις δεν θα αργήσουν να φανούν… Ερωτικά ζείτε μια κατάσταση έντονου πάθους και αμοιβαίας επικοινωνίας, που είναι δύσκολο να την εξηγήσετε. Απo την άλλη όμως είστε δοσμένοι στον επαγγελματικό σας χώρο, μιας και έχετε σκοπό να καταπλήξετε με τις επιδόσεις σας.

Λέων

Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντι σας. Τρεχάματα για κοινωνικά θέματα ή υποχρεώσεις σας δημιουργούν κάποια ένταση. Κάποια πράγματα όμως είναι αναγκαία… Με σκληρή δουλειά και με μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα.

Παρθένος

Μια παρεξήγηση που σας έφερε σε ρήξη με μέλη της οικογένειας σας, μπορεί σήμερα να λυθεί και να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις σας και πάλι. Ακόμη και αν πιστεύετε ότι το λάθος δεν ήταν δικό σας, κάντε εσείς την πρώτη κίνηση της συμφιλίωσης. Έχετε ωστόσο μια εριστική διάθεση και μπορεί να προκαλέσετε αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να χαρείτε την μέρα.

Ζυγός

Πολλοί θα βιώσετε σήμερα την ανεμελιά!  Κάποιοι ενδεχομένως να είναι ευτυχισμένοι με ένα νέο βιβλίο ή κάποιοι να βιώσουν την ευτυχία, του να επιστρέφει στην ζωή τους μια μακροχρόνια χαμένη αγάπη. Άλλοι ίσως να είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια λεπτή πνευματική επαφή με κάποιον από την οικογένειά τους. Όσον αφορά την οικονομική πλευρά, ευχάριστα γεγονότα είναι πιθανά! Ωστόσο, δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο στο μέτωπο των δαπανών...

Σκορπιός

Μπορεί να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της μέρας, που να σχετίζονται με δευτερεύοντα ζητήματα στην εργασία και τη ζωή σας. Υπάρχει σήμερα η πιθανότητα να επιλυθούν επιτυχώς πολλά προβλήματα, αν δεν σας απορροφήσουν τα προβλήματα των άλλων. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, μπορεί να απογοητευτείτε από τα αποτελέσματα των διάφορων σχέσεών σας. 

Τοξότης

Προβλέπεται να σας χαμογελάσει για μια ακόμη φορά σήμερα η τύχη στα αισθηματικά σας. Το χιούμορ σας ωστόσο είναι κάποιες φορές χοντροκομμένο και άγαρμπο, και καλό θα ήταν να το προσέξετε σήμερα, ειδικά όταν βρίσκονται γύρω σας άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Γιατί από αφέλεια θα ενοχλήσετε κάποιον, που θα σας το κρατήσει μανιάτικο και θα το βρείτε μπροστά σας αργότερα. Στον οικονομικό τομέα, ίσως διαπιστώσετε σήμερα, ότι παρά τις προσεκτικές σας κινήσεις, τα οικονομικά σας δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, όσο φανταζόσασταν.

Αιγόκερως

Θα πρέπει να επιδιώξετε να εντάξετε καινούργιες ασχολίες στην ζωή σας για να μπορέσετε να βγείτε από την ρουτίνα που έχετε περιέλθει και να ανανεωθείτε. Υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να προσφέρετε την βοήθεια και τις οργανωτικές σας ικανότητες σε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή έναν συνάδελφό σας για μια κοινωνική εκδήλωση που ετοιμάζει. Μέσα από την προσφορά θα αισθανθείτε και σεις καλύτερα…

Υδροχόος

Η μέρα είναι καλή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Ξεκαθαρίζετε αρκετά πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Ξεχάστε έστω και για λίγο τον εγωισμό σας και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να εκπληρώσετε τις επιθυμίες του αγαπημένου σας.

Ιχθείς

Καλά θα κάνετε να είστε δύσπιστοι κατά την διάρκεια της μέρας με ότι ακούτε, ιδίως όσες πληροφορίες παρέρχονται από τα χείλη ατόμων που δεν έχετε σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης, καθώς οι απατεώνες σας περικυκλώνουν! Αν εξαιρέσουμε τα όσα προαναφέρθηκαν, η μέρα αναμένεται να είναι χαλαρή και ήρεμη. Πηγαίνετε μια βόλτα, αναζητήσετε ένα νέο χόμπι ή απλά επικοινωνήστε με φίλους. Όσοι από σας αγαπάτε την αδρεναλίνη, μην παραμελείτε την ασφάλεια σας. 

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebest.gr 

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9054 s (247 Queries.) // Parse time: 0.5421 s // Total time: 2.4475 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X