Κύπριος επιχειρηματίας έδωσε μάχη με τις φλόγες για να προστατεύσει το πολυτελές ξενοδοχείο του


Κύπριος επιχειρηματίας έδωσε μάχη με τις φλόγες για να προστατεύσει το πολυτελές ξενοδοχείο του

Τα πρώτα λόγια μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.   

Μία εφιαλτική νύχτα βίωσαν κάτοικοι σε αρκετές περιοχής στην Ελλάδα καθώς εστίες φωτιάς απείλησαν περιουσίες και ανθρώπινες ζωές. 

Μεταξύ των κτισμάτων που απειλήθηκαν από τις φωτιές ήταν και πολυτελές ξενοδοχείο στην Αργολίδα το οποίο ανήκει στον Κύπριο επιχειρηματία και σύζυγο της Μαρίνας Βερνίκου, Μίλτο Καμπουρίδη. 

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή βρισκόταν στο σημείο προκειμένου να διασφαλίσει ότι όλοι οι ένοικοι του ξενοδοχειακού συγκροτήματός του ήταν ασφαλείς και κατόπιν να προστατεύσει την ακεραιότητα του κτηρίου. 

Σε σχετική ανάρτηση που έκανε σε stories στο instagram ενημέρωσε όλους ότι το ξενοδοχείο εκκενώθηκε ενώ νωρίτερα σήμερα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι η φωτιά έχει κατασβηστεί και η επιχείρηση συνεχίζει κανονικά λειτουργία. 

“Η φωτιά που ξεκίνησε από το δάσος το απόγευμα κοντά στο ξενοδοχείο, πλησίασε τις εγκαταστάσεις. Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο γύρω από το ξενοδοχείο… Όλοι οι ένοικοι είναι ασφαλείς και έχουν μεταφερθεί σε άλλο ξενοδοχείο. Έχω ολοκληρώσει τον έλεγχο γύρω από τις εγκαταστάσεις και οι ζημιές είναι ελάχιστες σε κάποιες από τις οικείες… Είμαι ευγνώμον σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την τεράστια προσπάθεια”, έγραψε. Δείτε πιο κάτω τα σχετικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε ο ίδιος στα social media: 
 

Tags μιλτος καμπουρίδης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8239 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2611 s // Total time: 3.0850 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X