Θέκλα Πετρίδου: Η ανάρτηση για την κόρη της - "Ο χρόνος που μας πέρασε ήταν δύσκολος για τη σχέση μας" [εικόνες]


Θέκλα Πετρίδου: Η ανάρτηση για την κόρη της - "Ο χρόνος που μας πέρασε ήταν δύσκολος για τη σχέση μας" [εικόνες]

\"Δεν είσαι όπως σε φαντάστηκα\".

Μια τρυφερή δημοσίευση αγκαλιά με την κόρη της, Κυριακή, έκανε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Θέκλα Πετρίδου, το μεσημέρι της Πέμπτης, 7 Ιουλίου.

Η Κύπρια γνωστή ψυχολόγος, με αφορμή τη σημερινή ονομαστική εορτή της κόρης της, μίλησε για αυτήν με τα πιο γλυκά της λόγια, ενώ στη λεζάντα του post που κοινοποίησε, κατάφερε να συγκινήσει τους ακόλουθούς της.

Διαβάστε ακόμα: Θέκλα Πετρίδου: “Πέρασα κατάθλιψη. Πριν πέντε εβδομάδες έπιασα πάτο” [βίντεο]

Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής: "Γιορτάζει το κορίτσι μου και η μαμά μου.Έδωσα στην κόρη μου το όνομα της μάνας μου συνειδητά. Επειδή ένιωθα και έβλεπα πως η μικρή Κυριακή θα μπορούσε να συνεχίσει πέρα από τη μεγάλη και πέρα από τη μάνα της. Τα παιδιά που γεννήσαμε δεν μας ανήκουν. Είναι το μέλλον. Και δικαιούνται να το αδράζουν κάθε μέρα.Κυριακή μου, είμαι πολύ χαρούμενη που είσαι ΕΣΥ, ο πολύτιμος εαυτός σου και ζεις και βιώνεις και προχωράς το δικό σου δρόμο. Σε παρακολουθώ με αγάπη, πολλές φορές άτσαλα δοσμένη, αλλά το ξέρεις μωρό μου, πως χαίρομαι τόσο πολύ που δεν είσαι μια mini me, αλλά μια ολόδικη σου οντότητα. Ο χρόνος που μας πέρασε ήταν δύσκολος και απαιτητικός για τη σχέση μας, τα καταφέρνουμε όμως! Μεγαλώνεις, εξελίσσεσαι, διαφοροποιείσαι από τη φαντασίωση που είχα για σένα ως ελληνίδα μάνα, και αυτό είναι υπέροχο.
Δεν είσαι όπως σε φαντάστηκα και αυτό είναι ο,τι καλύτερο «πέτυχα» με τη διαπαιδαγώγηση που προσπάθησα συνειδητά να σου δώσω. Χρόνια σου πολλά, ψυχή μου! Πάντα πίσω σου, άμα χρειαστείς μια αγκαλιά να ξαποστάσεις, κάπου να ξεσπάσεις και να μοιραστείς τις χαρές σου, αλλά και τις λύπες σου".
Δείτε τις εικόνες στην gallery πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, θεκλα πετριδου, κόρη, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4371 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4083 s // Total time: 2.8454 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X