Φλωρεντία Κανάρη-Γιώργος Αθανάση: Το ζευγάρι του νησιού μας νίκησε τον καρκίνο και υποκλινόμαστε στη δύναμη ψυχής τους


Φλωρεντία Κανάρη-Γιώργος Αθανάση: Το ζευγάρι του νησιού μας νίκησε τον καρκίνο και υποκλινόμαστε στη δύναμη ψυχής τους

\"Ναι σε νίκησα\"

Η αστείρευτη δύναμη του Γιώργου και της Φλωρεντίας για τη ζωή έχοντας στο πλαϊ τους, το ενός έτους κοριτσάκι τους, κατόρθωσε να νικήσει τον καρκίνο που τους ταλαιπωρούσε τόσο καιρό. Το ζευγάρι αντιμετώπισε μαζί το θεριό, βγαίνοντας νικητές στην πιο δύσκολη περίοδο που βίωναν και οι δύο. Πρώτο μέλημα του 34χρονου Γιώργου και της 31χρονης Φλωρεντίας ήταν το κοριτσάκι τους, γι’ αυτό και οι δύο θέλησαν να μην τα «βάλουν» κάτω και να διώξουν με δύναμη ψυχής τον καρκίνο, κάτι που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρεί αρκετούς συμπατριώτες μας.

Με πλατύ χαμόγελο συνεχίζουν να ονειρεύονται και να βλέπουν τη θετική πλευρά της ζωής «πολεμώντας» με όποια «όπλα» είχαν να καταφέρουν το ακατόρθωτο και τα κατάφεραν στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας σε όσους ακόμη υποφέρουν. Η περίπτωση τους, μπορεί να μην είναι μοναδική αλλά είναι συγκλονιστική γιατί δείχνει ότι πίσω από κάποιες κλειστές πόρτες ενώ σπιτιού ποτέ δεν γνωρίζει ο άλλος τι βιώνει.

Γι’ αυτό το λόγο δεν πρέπει κανείς να κρίνει και να επικρίνει, να φαντάζεται και να πλάθει ιστορίες που πολλές φορές δεν αληθεύουν. Το ζευγάρι μετά τον «πόλεμο» που έδωσαν από κοινού κατάφεραν να βλέπουν τη ζωή με διαφορετικό μάτι, να δικαιολογούν κάποιες συμπεριφορές αλλά και να προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους σε αυτούς που την χρειάζονται πραγματικά.

Και όπως έγραψε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ όλα ξεκίνησαν πριν εννέα 9 μήνες…σήμερα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είναι νικητές… «Πέρασαν 9 μήνες που διαγνωστικά με καρκίνο… σήμερα πήρα τα πιο καλά νέα που περίμενα εδώ και καιρό! ΝΑΙ ΣΕ ΝΙΚΗΣΑ! Μέσα σε αυτό περάσαν πολλά λύπη, πόνος άρνηση, φόβο όμως ποτέ μου δεν τα έβαλα κάτω είμαι δυνατή και μέσα σε αυτό έμαθα πολλά!!! Θα ‘θελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μαζί όλο το περάσαμε με τα λόγια σας την αγάπη σάς στάθηκα στα πόδια μου! Επίσης τους φίλους μου ένα προς ένα ξεχωριστά που μας στάθηκαν μαζί με τον άνδρα μου που περνούσαμε και οι δύο το ίδιο και ο άνδρας μου βγήκε νικητής γιατί πανό από όλα δείξαμε αγάπη ο ένας προς τον άλλο και υπομονή!!! Επίσης εννοείτε στην οικογένεια μας που ήταν πάντα δίπλα μας!! Σας ευχαριστώ όλους!! Θα ήθελα να δώσω σε όλους τους καρκινοπαθής να έχουν δύναμη και πίστη και θέληση!!! Και δεν τα βάζουμε κάτω εμείς θα σε νικήσουμε όχι ΕΣΥ!!!».

Πηγή-Ρεπορτάζ: coffeevibesmagazine.com/

Tags γιωργος αθαναση, φλωρεντια καναρη, gossip, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9971 s (228 Queries.) // Parse time: 1.7269 s // Total time: 4.7240 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X