Ιωάννα Τούνη: Μίλησε πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού από τον Αλεξάνδρου - "Δεν είμαι πάρα πολύ καλά" [βίντεο]


Ιωάννα Τούνη: Μίλησε πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού από τον Αλεξάνδρου - "Δεν είμαι πάρα πολύ καλά" [βίντεο]

\"Προσπαθώ λίγο να συνέλθω πραγματικά γιατί είμαι τερματισμένη\"

Την σιωπή της είδαμε να “σπάει” η Ιωάννα Τούνη τις τελευταίες ώρες μετά και την έντονη φημολογία που την θέλει να μην βρίσκεται πλέον στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Θεσσαλονικά instagramer, μετά από κάποιες ώρες αποχής που είχε από τα social media, επέστρεψε και μέσα από story της θέλησε να βάλει πράγματα στη θέση της και να μιλήσει για όλα όσα γράφονται για εκείνην τις τελευταίες ώρες.

Διαβάστε ακόμα: Τούνη - Αλεξάνδρου: Εξαφανίστηκαν οι κοινές φωτογραφίες τους και "έπεσαν" unfollow [εικόνα]

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη, ακούγεται να λέει τα ακόλουθα: “Γεια σας κουτσούνια μου. Τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι πάρα πολύ καλά στην υγεία μου από χθες το πρωί όπως είπα και στο story μου. Τώρα λίγο συνήλθα, είμαι καλύτερα. Γενικά είμαι σπίτι όλη μέρα, προσπαθώ λίγο να συνέλθω πραγματικά γιατί είμαι τερματισμένη. Δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και από τα πράγματα που βγάζω συνέχεια και εν τέλει οι κακές σκύλες δεν παθαίνουν και τίποτα, οπότε σίγουρα δεν θα πάθω κι εγώ. Σχετικά με τα άπειρα πράγματα και τα άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες ημέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω, θα σας πω ότι θέλω, όταν θέλω όπως κάνω πάντα. Οπότε μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπα μου. Δεν σας απασχολεί τίποτα…". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

Tags ιωαννα τουνη, διασημοι, χωρισμος, gossip, showbiz, celebrities, δημητρης αλεξανδρου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9327 s (250 Queries.) // Parse time: 0.5640 s // Total time: 3.4967 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X