Ελεονώρα Μελέτη: "Eίναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν σύντροφο που να μπορεί να καταλαβαίνει τη τρέλα σου"


Ελεονώρα Μελέτη: "Eίναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν σύντροφο που να μπορεί να καταλαβαίνει τη τρέλα σου"

Η τρυφερή εξομολόγηση προς τον σύζυγό της. 

Σε μια τρυφερή εξομολόγηση προέβη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, χθες, Πέμπτη, 4 Αυγούστου η Ελεονώρα Μελέτη. 

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια σε βίντεο που ανήρτησε εκμυστηρεύεται πόσο σημαντικός είναι ο προσωπικός χώρος σε μια σχέση, αλλά και όσα κάνει ο Θοδωρής Μαροσούλης για να σεβαστεί τις ανάγκες της. Όπως άλλωστε πράττει και η ίδια.

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Τα "έβαλε" με 23χρονη που της είπε ότι είναι 53 ετών και περνάει εμμηνόπαυση [εικόνα]

Συγκεκριμένα έγραψε τα ακόλουθα: "Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη ζωή να έχεις έναν σύντροφο που να μπορεί να καταλαβαίνει τη τρέλα σου, Τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου… βέβαια όταν κανείς κ σύ το ίδιο, είναι πιο εύκολο κ για τους δυο. Αλλά δεν θεωρείται αυτονόητος κ δεδομένος ο «χώρος» σε μια σχέση.

Εδώ βλέπετε να μου δίνεται απλόχερα ο «χώρος» να κάνω κάτι που αγαπώ ενώ ο ο φανταστικός σύζυγος καταγράφει! Αφού πρώτα έχει βοηθήσει στο κουβάλημα, στο στήσιμο κ έχει δώσει κ την ευχή του!

Κατά τα αλλά, η Πάρος είναι 10 χρόνια ο προορισμός μου το καλοκαίρι. Δέκα χρόνια έχω πάει μόνο στη νέα χρυσή ακτή από τις εκατοντάδες παραλίες του νησιού. 10 χρόνια έχω κατέβει γύρω στις 7-8 φορές στη Νάουσα αλλά εκατονταδες φορες σε απίστευτα μαγικά ταβερνάκια κρυμμένα στα πιο όμορφα κ γραφικά χωριουδάκια στην εδώ γύρω περιοχή… γιατί αυτό που βρίσκεις εδώ είναι τοοοοοοσο όμορφο! κ το στιγμιότυπο αυτό είναι ένα μικρό καρέ ενός πραγματικά παραδεισένιου κόσμου … για την πληροφορία στη παραλία αυτή έχει γίνει αμέτρητες φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα windsurf.

Όσο για το σύζυγο, μην τον λυπάστε! Κανείς περίπου 15 ώρες ποδήλατο την εβδομάδα ! Χωρίς εμένα"
. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags Ελεονώρα Μελέτη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, ΣΥΖΥΓΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0214 s // Total time: 0.0216 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X