Καλεσμένη σε γάμο; Σου προτείνουμε μακιγιάζ για μία glam εμφάνιση!


Καλεσμένη σε γάμο; Σου προτείνουμε μακιγιάζ για μία glam εμφάνιση!

Αυτά που θα προσθέσουν στο look σου summery πινελιά!  

Εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο και δεν ξέρεις τι μακιγιάζ να επιλέξεις σου προτείνουμε διάφορα είδη μακιγιάζ για να εμπνευστείς.

Μιας και είναι καλοκαίρι τι καλύτερο από ένα μπρονζέ μακιγιάζ; Αυτό το μακιγιάζ ταιριάζει σίγουρα σε όλες τις επιδερμίδες αφού χαρίζει λάμψη και δίνει μια αίσθηση καλοκαιριού. Πρόσθεσε ρουζ και σκιά σε μπρονζέ αποχρώσεις και για τα χείλη επίλεξε ένα λαμπερό κραγιόν. Σημαντικό σημείο του μακιγιάζ είναι το highlighter… για αυτό μην ξεχάσεις να προσθέσεις highlighter στα σημεία όπου θα σε “χτυπήσει” ο ήλιος τα οποία είναι κυρίως τα ζυγωματικά! Και έτσι θα έχεις το τέλειο ηλιοκαμένο σαγηνευτικό look

Εάν πάλι λατρεύεις το κόκκινο κραγιόν θα μπορούσες να διαλέξεις μία απόχρωση πιο ροδοκόκκινη ενώ για το eye look σου να εφαρμόσεις μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner δίνοντας έτσι έμφαση στα χείλη. Θα μπορούσες να ταιριάξεις το μακιγιάζ σου με ένα σατέν κόκκινο φόρεμα δίνοντας έτσι την ανάλογη αλλά ταυτόχρονα κομψή ένταση στην εμφάνιση σου.

Τέλος, μεγάλη τάση για αυτό το καλοκαίρι είναι οι παστέλ τόνοι. Οι παστέλ αποχρώσεις του μωβ και του κίτρινου χρώματος κυριαρχούν και είναι σίγουρα μια πολύ διαφορετική και φανταστική ιδέα για να απογειώσεις το μακιγιάζ ως καλεσμένη σε γάμο. Συνδυάζοντας τις παστέλ αποχρώσεις με ένα highlighter, αμέσως προσδίδεις φρεσκάδα και λάμψη σε όλη την εμφάνιση σου. Για αυτό είναι η ώρα να εντάξεις τις παστέλ αποχρώσεις στο νεσεσέρ σου. 

Από την Πόλυ Στυλιανού

Instagram: @polystylx

Facebook: @Makeup by Poly Stylianou

Tags Μακιγιαζ, καλοκαιρι, Γαμος, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3877 s (231 Queries.) // Parse time: 2.6337 s // Total time: 5.0214 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X