Νίκος Οικονομόπουλος: Δεν τον αφήνουν να πραγματοποιήσει συναυλία στην Κέρκυρα και αυτός είναι ο λόγος [εικόνα]


Νίκος Οικονομόπουλος: Δεν τον αφήνουν να πραγματοποιήσει συναυλία στην Κέρκυρα και αυτός είναι ο λόγος [εικόνα]

\"Το θέμα δεν θα μείνει έτσι, θα έχει ανάλογη νομική αντιμετώπιση”.

"Σκούρα" βρήκε τα πράγματα στην Κέρκυρα, ο Νίκος Οικονομόπουλος, μιας και εκεί είχε προγραματίσει στάση στην καλοκαιρινή του περιοδεία, σήμερα, Παρασκευή, 19 Αυγούστου.

Ο Έλληνας τραγουδιστής, ενημερώθηκε πως η συναυλία του στο νησί, ακυρώθηκε και ο ίδιος με story του στο instagram, ενημέρωσε τα όσα είχαν προηγηθεί, ενώ τόνισε πως "Το θέμα δεν θα μείνει έτσι, θα έχει ανάλογη νομική αντιμετώπιση”.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Οικονομοπούλος: "Ναι, είμαι ο Χριστιανός ο Ορθόδοξος, πειράζει; Σε όποιον αρέσει" [βίντεο]

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Οικονομόπουλος, απολογήθηκε αρχικά στους θαυμαστές του για την ματαίωση της συναυλίας και τους εξήγησε μετέπειτα τον λόγο, σχολιάζοντας: "Η Αρχαιολογία της Κέρκυρας, θεώρησε ότι η συναυλία μας με την Φιλαρμονική Εταιρία Σκριπερού Κερκύρας δεν σύναδε με την ιστορικότητα του χώρου. Περίεργα κριτήρια περί της πολιτισμικής ποιότητας, τα οποία έχει η Αρχαιολογία".

Μάλιστα ο τραγουδιστής, όπως θα διαβάσετε και στην εικόνα πιο κάτω αναφέρει πως η ενημέρωση για την απόρριψη της αίτησης της συναυλίας ήρθε μια ημέρα πριν την διεξαγωγή της, με τον καλλιτέχνη να λέει πως όλα ήταν έτοιμα.

"Είμαι πραγματικά πολύ στεναχωρημένος που δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί σας. Μαζί με εσάς αδικήθηκα κι εγώ από την νοοτροπία της Αρχαιολογίας. Βεβαίως, το θέμα δεν θα μείνει έτσι. Θα έχει ανάλογη νομική αντιμετώπιση". 

Tags νικος οικονομοπουλος, συναυλια, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6268 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4591 s // Total time: 3.0858 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X