Παπαδόπουλος - Βασιλειάδη: Αυτός είναι ο λόγος που καθυστερούν τον γάμο τους [βίντεο]


Παπαδόπουλος - Βασιλειάδη: Αυτός είναι ο λόγος που καθυστερούν τον γάμο τους [βίντεο]

\"Επειδή δεν με παντρεύεται, θα ντύνομαι σαν νύφη\".

Σε μια από τις πιο ξεχωριστές και ευτυχισμένες ημέρες της ζωής τους, συνάντησαν οι reporters  στο ζεύγος Παπαδοπούλου, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ο τραγουδ8στής και η σύντροφός του, το Σάββατο, 27 Αυγούστου, πραγματοποίησαν τη βάφτιση του δεύτερού τους παιδιού, του οποίου έδωσαν το όνομα, Ιορδάνης.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Παπαδόπουλος: Μας σύστησε πρώτη φορά τους γονείς του [εικόνες]

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων τους στις τηλεοπτικές κάμερες, το ερωτευμένο ζευγάρι ρωτήθηκε  και στο πότε θα τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τους δυο τους να δίνουν τις δικές τους απαντήσεις.

Αρχικά η Γαλάτεια Βασιλειάδη σχολίασε: “Hταν ακόμα μία ξεχωριστή ημέρα, αλλά με βλέπετε πώς είμαι ντυμένη. Επειδή δεν με παντρεύεται, λέω κάθε φορά ότι θα κάνω το πάρτι σαν να είναι γάμος. Αυτό θα γίνεται, θα ντύνομαι σαν νύφη", με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να προσθέτει: "Της έκανα πρόταση γάμου την ημέρα που γέννησε τον γιο μας, τον Άγγελο, πριν από τέσσερα χρόνια. Είναι σπαστική και ψυχοπαθής με την καθαριότητα που για να προγραμματίσει τον γάμο και να τον οργανώσει, θα περάσουν 10 χρόνια". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags γιωργος παπαδοπουλος, γαλατεια βασιλειάδη, Γαμος, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2662 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3964 s // Total time: 2.6625 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X