Γιώργος Καραμίχος: «Στα 18 μου ο αριθμός των ερωτικών μου συντρόφων έγινε τριψήφιος»


Γιώργος Καραμίχος: «Στα 18 μου ο αριθμός των ερωτικών μου συντρόφων έγινε τριψήφιος»

Μεγάλες δηλώσεις από τον ηθοποιό!

Μπορεί ο Γιώργος Καραμίχος να μην μιλά για την προσωπική του ζωή και να μην θέλει να απαντά σε προσωπικές ερωτήσεις, σε πρόσφατη συνέντευξή του όμως στο περιοδικό "ΟΚ!" ήταν άκρως αποκαλυπτικός, κυρίως για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις.

«Υπήρξε περίοδος που πίστευα ότι το sex είναι το παν ή που το αντιμετώπιζα με τη λογική της αριθμολογίας και αναρωτιόμουν: “Εσείς πόσα πορτοκάλια φάγατε σήμερα;” Από τα 17 μέχρι τα 19 μου ήθελα ο αριθμός των ερωτικών μου συντρόφων να γίνει τριψήφιος. Ενάμιση χρόνο μετά, είχα πετύχει τον στόχο μου. Από τα 21 μου και μετά δεν μετρούσαν πια οι αριθμοί γιατί συνειδητοποίησα ότι και το sex είναι μια νοητική διαδικασία. Το ουσιαστικό sex προκύπτει, δεν το προκαλείς», είπε.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι ποτέ δεν ήταν των μακροχρόνιων σχέσεων και ποτέ δεν φαντάστηκε τον εαυτό του γαμπρό.

«Δεν είχα μακροχρόνιες σχέσεις και γι’ αυτό δεν παντρεύτηκα ποτέ. Η μεγαλύτερη  σχέση μου κράτησε ενάμιση χρόνο. Η μοναδική φορά που σκέφτηκα τον γάμο ήταν όταν ήταν έγκυος η σύντροφός μου και περιμέναμε το παιδί μας. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν τα νταβαντούρια. Ούτε φαντάστηκα ποτέ τον εαυτό μου να ντύνομαι γαμπρός και να φοράω το γοβάκι στην αγαπημένη μου, που θα είχε ντυθεί Σταχτοπούτα. Εγώ τον γάμο μου τον φαντάζομαι αλλιώς. Αν παντρευόμουν ποτέ θα ήθελα να γίνει στο Μάτσου Πίτσου, στο Περού ή στη Νίσυρο», είπε.

Tags γιωργος καραμιχος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2567 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5918 s // Total time: 2.8485 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X