Η νέα τάση στο μακιγιάζ θέλει κρύσταλλα Swarovski και πέρλες


 Η νέα τάση στο μακιγιάζ θέλει κρύσταλλα Swarovski και πέρλες

H γνωστή makeup artist, Βαρβάρα Νικολακάκη προτείνει μια τάση που δεν χρειάζεται κάποιες γνώσεις μακιγιάζ για να την υιοθετήσεις.

Το χειμώνα θέλουμε να δείχνουμε ακόμη πιο λαμπερές και εντυπωσιακές και όπως φαίνεται, οι νέες προτάσεις των μετρ της μόδας θα μας βοηθήσουν να το επιτύχουμε.

Πέρα από τα chic & glam σύνολα που είδαμε στα ντεφιλέ, οι προτάσεις σε ότι αφορά μαλλιά και μακιγιάζ είναι πολλές και πρωτότυπες.

Συγκεκριμένα, είδαμε να στολίζουν τα μαλλιά με διάφορα περίτεχνα αξεσουάρ και το πρόσωπο με κρύσταλλα Swarovski και πέρλες. Mία τάση που την συναντήσαμε και πέρσι το χειμώνα και μας βοηθά να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά looks χωρίς στην πραγματικότητα να έχουμε κάποιες γνώσεις στο μακιγιάζ.

Μπορείς να τοποθετήσεις κρύσταλλα Swarovski και πέρλες στις γωνίες των ματιών, στα μάγουλα και στο μέτωπο καθώς αυτό είναι πλέον μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Την συγκεκριμένη τάση τη συναντήσαμε στα shows των οίκων Gucci, Simone Rocha, Burberry, Givenchy κ.α. Δες τις εικόνες στην madamefigaro.cy.

Tags makeup, beauty, Ομορφια, Μακιγιαζ, κρύσταλλα, Swarovski, περλες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3249 s (281 Queries.) // Parse time: 0.6304 s // Total time: 2.9552 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X