Τα must της βαλίτσας του τριημέρου!


Τα must της βαλίτσας του τριημέρου!

Δεν χρειάζεται να πάρεις όλη σου τη ντουλάπα για μια μίνι καλοκαιρινή απόδραση…

Τι καλύτερο από μια διήμερη-τριήμερη εκδρομή δίπλα στο κύμα; Ξέχασε τις έγνοιες της καθημερινότητας και απόλαυσε κάθε στιγμή, χωρίς να σπαταλήσεις παραπάνω χρόνο γεμίζοντας τη βαλίτσα σου με ρούχα και αξεσουάρ που δεν πρόκειται να φορέσεις…

Τι πρέπει να πάρεις μαζί σου;
#1 Beach essentials:
Πρώτη κίνηση είναι να βάλεις στη βαλίτσα σου τα απαραίτητα αξεσουάρ για την παραλία ! Μην ξεχάσεις λοιπόν το μαγιό σου (αν έχεις και δεύτερο, ακόμα καλύτερα), την πετσέτα θαλάσσης, τα flip flop σου, το καπέλο και τα γυαλιά σου.
Αν είσαι από εκείνες που περνάνε όλη τη μέρα by the sea, φρόντισε να πάρεις ένα καφτάνι ή ένα χαλαρό φορεματάκι για να είσαι έτοιμη και για το beach party!
#2 To νεσεσέρ:
Σε μερικές φαντάζει ακόμα πιο δύσκολο στην οργάνωση και από τη βαλίτσα! Μη φρικάρεις και μην υπερβάλεις… Χρειάζεσαι οπωσδήποτε την αντηλιακή και ενυδατική σου κρέμα, το λάδι με αντηλιακή προστασία για τα μαλλιά σου, και ένα προϊόν after sun για να δροσιστείς μετά το μπάνιο σου.
Όσον αφορά το μακιγιάζ:θα σου πρότεινα μια BB Cream με δείκτη προστασίας και ελαφριά σύνθεση και σούπερ κάλυψη  για πρωί και βράδυ.  Ξέχνα το έντονο μακιγιάζ στα μάτια και μην υπερφορτώσεις το νεσεσέρ σου με σκιές, πούδρες κτλ. Απλά πάρε μαζί σου τη μάσκαρα, το bronzer, το αγαπημένο σου κραγιόν και είσαι έτοιμη!
P.S:Προφανώς τα απαραίτητα όπως η βούρτσα χτενίσματος και η οδοντόβουρτσα εννοούνται…
#3 Τα παπούτσια:
Για μια μίνι εξόρμηση σε καλοκαιρινό προορισμό, δεν θα χρειαστείς τα ψηλοτάκουνά σου (που πιάνουν και πολύ χώρο στη βαλίτσα!). Τα flip flops είναι αρκετά για βόλτες από το πρωί μέχρι το απόγευμα, ενώ ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σανδάλια με διαμαντάκια, πολύχρωμα πετράδια, κορδόνια (τύπου gladiator) είναι ιδανικά για χαλαρές βραδινές εξόδους.
Extra tip: Αν επιμένεις στα ψηλοτάκουνα πόνταρε σε άνετες και μοντέρνες πλατφόρμες.
#4 Το μάξι φόρεμα:
Η αγορά που σε βγάζει ασπροπρόσωπη κάθε καλοκαίρι! Πέραν του ότι μπορείς να το φορέσεις ακόμα και στην παραλία, το βράδυ για ένα χαλαρό ποτό γίνεται ο τέλειος σύμμαχος αρκεί να δώσεις έμφαση στα αξεσουάρ. Χρυσά βραχιόλια ή σκουλαρίκια χαρίζουν στο λεπτό έξτρα πόντους στυλ στο summerish outfit σου.
#5 Σορτς και χαλαρά τοπ για κάθε στιγμή:
Βάλε στη βαλίτσα σου 1-2 σορτσάκια ξεκινώντας βεβαίως από το τζην κομμάτι. Τα χαλαρά t-shirts, τα super trendy crop tops, ή ένα απλό πουκάμισο δεμένο στη μέση είναι αυτά που πρέπει να γεμίσουν το σακίδιο του ΣΚ! Σε χρόνο dt μπορείς να δημιουργήσεις τους τέλειους συνδυασμούς για το καλοκαίρι με 2 μόνο κομμάτια…

Tags βαλιτσα, Διακοπές, Ταξιδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1740 s (231 Queries.) // Parse time: 1.5813 s // Total time: 4.7553 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X