Οι Καλύτερες Κρέμες Προσώπου!


Οι Καλύτερες Κρέμες Προσώπου!

Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η επιδερμίδα σας, δοκιμάστε μια από τις ακόλουθες κρέμες προσώπου και αμέσως θα νιώσετε την διαφορά!

1. Orlane, Anti-Fatigue Solution: περιορίζει όλα τα σημάδια της κούρασης ενώ σε 1 εβδομάδα θα βοηθήσει την επιδερμίδα να ανακτήσει άμεσα τη χαμένη λάμψη, τη φωτεινότητα, τη ζωντάνια και την υγρασία της νεανικής επιδερμίδας / 2. Declare Stress Balance Cell Life: διατηρεί την νεανική όψη του δέρματος για περισσότερο χρόνο / 3. Dior, Capture Totale Crème Multi-Perfection: ικανοποιεί κάθε ανάγκη και διορθώνει όλα τα ορατά σημάδια της γήρανσης / 4. Juvena, Rejuvenate & Correct Lifting Day Cream: βελτιώνει και ενισχύει την ποιότητα του δέρματος / 5. Shiseido, Advanced Super Revitalizing Cream: μειώνει ορατά τις πρώτες λεπτές γραμμές και καταπολεμά την τραχύτητα, την ξηρότητα και άλλους παράγοντες που προκαλούν την πρόωρη γήρανση του δέρματος / 6. Vichy, Neovadiol Magistral: για τις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, που νιώθουν μεγάλη ξηρότητα του δέρματος και γι’ αυτές που θέλουν να ξαναρυθμίσουν αναλογικά τις 3 ζώνες-κλειδιά του προσώπου τους: ζυγωματικά, λαιμό και όψη του προσώπου.

Tags αντιγηρανση, oriflame, dior, juvena, Shiseido, vichy, declare, Ομορφια, προσωπο, κρέμες προσώπου, face cream, ενυδατωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0857 s (230 Queries.) // Parse time: 1.2531 s // Total time: 3.3388 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X