Gigi Hadid: Το οικονομικό leather jacket με το οποίο ολοκλήρωσε το look της


Gigi Hadid: Το οικονομικό leather jacket με το οποίο ολοκλήρωσε το look της

Το must have δερμάτινο σακάκι που μας προτείνει το γνωστό μοντέλο

Το φθινόπωρο είναι η μεταβατική περίοδος που απολαμβάνουμε περισσότερο τα fashion items τα οποία ενδεχομένως μας είχαν λείψει κατά τους θερινούς μήνες. Τα “κλειστά” παπούτσια, τα φουλάρια, τα μακριά μπατζάκια όπως και τα πανωφόρια είναι κάποια από τα πρώτα items που επιθυμούμε να φορέσουμε μόλις η θερμοκρασία αρχίσει και κατεβαίνει.

Τα πανωφόρια της γκαρνταρόμπας μας είναι αναμφίβολα κάποια από τα items που προσθέτουν ιδιαίτερη στιλιστική αξία στη συλλογή μας ενώ πολλά μπορούν να χαρακτηριστούν ως “επένδυση” λόγω του διαχρονικού τους χαρακτήρα που μας επιτρέπει να τα φοράμε και να δημιουργούμε ενημερωμένα σύνολα όσες σεζόν και αν περάσουν. Στην κατηγορία των timeless πανωφοριών κατατάσσονται και τα αγαπημένα leather jackets. Η ιδιαιτερότητα και η ξεχωριστή πινελιά που προσδίδει το leather στοιχείο στην εμφάνιση μας μπορεί να μας προσφέρει stylish εμφανίσεις για κάθε περίσταση.

Tο πιο σύνηθες είναι να συναντάμε leather jackets σε μαύρο χρώμα, ένα χρώμα που παρόλο που είναι διαχρονικό μπορεί σε κάποιες γυναίκες να μην ταιριάζει στο γούστο τους ή με τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής τους. Πέρα όμως και από το leather jacket σε μαύρο χρώμα, διατίθενται πολλές επιλογές σε χρώματα και διαφορετικές γραμμές στην αγορά οι οποίες μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα στιλ όπως και γούστα. Οι αποχρώσεις του καφέ είναι μια πολύ καλή επιλογή για να δημιουργήσουμε ένα απόλυτα φθινοπωρινό σύνολο όπως και ενημερωμένο καθώς τα leather jackets πρόκειται να φορεθούν πολύ τη φετινή σεζόν.

Ένα από τα αγαπημένα μας fashion it girls και trendsetter, η Gigi Hadid, σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της δημιούργησε ένα casual chic look στο οποίο πρωταγωνιστούσε το δερμάτινο jacket της από τα καταστήματα Mango. Συγκεκριμένα, η Gigi Hadid επέλεξε να φορέσει ένα leather jacket σε σκούρα καφέ απόχρωση με φθαρμένη όψη το οποίο συνδύασε με λευκό top και μαύρη maxi φούστα. Το look της ολοκλήρωσε με navy jockey hat και μαύρο τσαντάκι ώμου.

Δείτε την εμφάνισή της: 

 

 

 

Tags μόδα, fashion, στυλ, style, Gigi Hadid


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7280 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2509 s // Total time: 2.9789 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X