Καινούργιου: Η συνάντηση με τον πρώην μετά τα φιλιά του με την Μπάρκα -"Είναι στεναχωρημένη" [βίντεο]


Καινούργιου: Η συνάντηση με τον πρώην μετά τα φιλιά του με την Μπάρκα -"Είναι στεναχωρημένη" [βίντεο]

Όλες οι αποκαλύψεις που έγιναν από γνωστή παρουσιάστρια. 

'Ενα έντονο Σαββατοκύριακο θα λέγαμε πως είχε η Κατερίνα Καινούργιου, μιας και βγήκε στη δημοσιότητα, φωτογραφικό υλικό του πρώην συντρόφου της με την Δανάη Μπάρκα, σε αρκετά τρυφερές στιγμές.

Οι δυο παρουσιάστριες ήταν φίλες μεταξύ τους, και οι followers της Καινούργιου, καθώς και οι χρήστες του διαδικτύου, μετά τις κυκλοφορίες των φωτογραφιών του Φίλιππου Τσακγρίδη με την Δανάη Μπάρκα, να φιλιούνται σε club της Αθήνας, σχολιάστηκε από πλευράς της Μπάρκια, ως κίνηση προδοσίας

Το πρωί της Δευτέρας, 26 Φεβρουαρίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή της "Happy Day", έφερε στην επιφάνεια, νέες αποκαλύψεις σχετικά με το νέο ειδύλλιο της showbiz, και την κατάσταση της Κατερίνας Καινούργιου. 

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκαν σε ίδιο μαγαζι, μετά τις φωτογραφίες που δείχνουν τον εφοπλιστή σε παθιασμένα φιλιά με τη Δανάη Μπάρκα, και σύμφωνα με τα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, επικαλούμενη δικό της άνθρωπο που ήταν στον ίδιο χώρο, όταν η Κατερίνα Καινούργιου ενημερώθηκε ότι είναι και ο πρώην σύντροφός της στο μαγαζί, μετά από λίγο αποχώρησε.

Διαβάστε ακόμα: Δανάη Μπάρκα – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Τους τσάκωσαν να φιλιούνται - Είναι το νέο hot ζευγάρι [εικόνα]

Η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε στο ρεπορτάζ, πως η ξανθιά παρουσιάστρια έφυγε από το μαγαζί στενοχωρημένη και αναστατωμένη.

"Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στεναχωρέθηκε. Επειδή εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, κάνανε παρέα και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μου είχε πει ότι σύστησε στην Δανάη τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα", σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

"Δεν είναι από τις φιλίες τις σταθερές με την βάση τους, επειδή η Κατερίνα έχει και πολλές παιδικές φιλίες, και φίλες ζωής που συναναστρέφεται. Δεν ποντάρεις και όλα σου τα λεφτά σε μια τέτοια σχέση", πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Να σημειωθεί πως η Καινούργιου μετά από αυτά έκανε unfollow την Μπάρκα, από το instagram. Δείτε το βίντεο

 

Tags κατερινα καινουργιου, διασημοι, Φίλιππος Τσαγκρίδης, Δανάη Μπάρκα, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0073 s (13 Queries.) // Parse time: 0.1021 s // Total time: 0.1095 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X