14 Σεπτεμβρίου 2024 Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακα


14 Σεπτεμβρίου 2024 Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακα

Οι IL DIVO, το διασημότερο classical crossover μουσικό σχήμα όλων των εποχών που πάντρεψε το κλασικό με το σύγχρονο, επισκέπτονται την Κύπρο για μια μοναδική παράσταση το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας!

Οι IL DIVO είναι αδιαμφισβήτητα κορυφαίοι ερμηνευτές και σε κάθε τους εμφάνιση αποδεικνύουν κατηγορηματικά ότι η κλασική και η σύγχρονη μουσική μπορούν να ενοποιηθούν αποδίδοντας ένα μαγικό μουσικό αποτέλεσμα.

Il Divo - Perfect (Official Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=Dw2UpeR6SIE

Οι τρεις τενόροι Urs Bühler, Sébastien Izambard, David Miller και ο βαρύτονος Steven LaBrie είναι μια κολεκτίβα από ξεχωριστές φωνές και ο γοητευτικός συνδυασμός αυτών άλλαξε για πάντα τη λαϊκή αντίληψη για την όπερα και την κλασική μουσική.

Με την καλλιτεχνική μαεστρία που διέπει τις συγκλονιστικές οπερατικές ερμηνείες τους και την αξιοσημείωτη ικανότητά τους να ντύσουν ποπ τραγούδια με κλασικές ενορχηστρώσεις έκαναν προσιτή την κλασική μουσική στο ευρύ κοινό σημειώνοντας περισσότερες από 30 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων.

Il Divo - Crazy (Official Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=Gd5q2oFkUto

Για τους IL DIVO, η μουσική δεν είναι μόνο ψυχαγωγία.

Οι ΙL DIVO μεταφράζoυν τα ακραία συναισθήματα της χαράς και λύπης σε μια σύγχρονη εμπειρία της ανθρωπότητας. Αντικατοπτρίζουν δυνητικά πώς μπορεί να αισθάνεται κάποιος ώστε να έχει τη δυνατότητα της κάθαρσης.

IL DIVO - Adagio (Live Video)

https://www.youtube.com/watch?v=w77SFM7Fksc

Συνταξιδιώτες σε αυτή την αδοιπορία εμπειριών θα είναι όσοι βρεθούν στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας στις 14 Σεπτεμβρίου 2024.

Ακολουθήστε τους IL DIVO:

https://ildivo.com

facebook twitter | Instagram Youtube | tiktok

Tags No tags found


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0677 s (234 Queries.) // Parse time: 0.6391 s // Total time: 3.7068 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X