Δέσποινα Τζιαπούρα: Φοράει τα αγαπημένα sneakers των fashion lovers


Δέσποινα Τζιαπούρα: Φοράει τα αγαπημένα sneakers των fashion lovers

Δεν απουσιάζουν από τη γκαρνταρόμπα των it girls της μόδας

Η εταιρεία κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο μοντέλο για πρώτη φορά το 1950 ως παπούτσι για το ποδόσφαιρο ωστόσο κατά τη διάρκεια των χρόνων λόγω της αθλητικής αλλά και της εκλεπτυσμένης φόρμας του κατάφερε να κερδίσει επάξια μία θέση στα καθημερινά και όχι μόνο looks των γυναικών παίρνοντας ένα πιο fashionable χαρακτήρα.

Φτάνοντας στα 90s, τα Adidas Samba σταμάτησαν να αποτελούν μόνο αθλητικό εξοπλισμό και βρέθηκαν να είναι τα αγαπημένα go to παπούτσια των fashion icons της εποχής. Ειδικά οι λάτρεις του minimal και tiy κλασικού στιλ βρήκαν στα λεπτεπίλεπτα Samba το τέλειο παπούτσι για κάθε χαλαρή περίσταση και κάπως έτσι το ιστορικό πλέον μοντέλο έγινε classic.

Σήμερα, τα Samba έχουν πάντα μια θέση στις ντουλάπες των it girls. Με effortless τρόπο, τα πιο στιλάτα μοντέλα εντάσσουν τα συγκεκριμένα sneakers στα πιο μοντέρνα σύνολά τους, επιβεβαιώνοντας πως είναι το αθλητικό παπούτσι που πρέπει να έχουμε.

Το μοντέλο κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα κυρίως στις τρεις χαρακτηριστικές γραμμές του logo της εταιρείας με το λευκό και το μαύρο να παραμένουν τα πιο αγαπημένα και πιο δημοφιλή μεταξύ των επιλογών των fashion girls.

Το συγκεκριμένο μοντέλο σε μαύρο χρώμα επέλεξε και η Δέσποινα Τζιαπούρα για να ολοκληρώσει ένα casual καθημερινό της σύνολο δίνοντας ένα athleisure ύφος στο look της. Ο σύνδυασμός τους με τη Chanel τσάντα ήταν ο ιδανικός για να αναβαθμίσει γενικά το outfit.

 

Tags μόδα, fashion, τασεις μόδας, Trends, δεσποινα τζιαπούρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6103 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2115 s // Total time: 2.8219 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X