Δημήτρης Κόκοτας: "Είναι διασωληνωμένος οι γιατροί θα επιδιώξουν να τον "ξυπνήσουν" από την καταστολή"


Δημήτρης Κόκοτας: "Είναι διασωληνωμένος οι γιατροί θα επιδιώξουν να τον "ξυπνήσουν" από την καταστολή"

Τα νεότερα της κατάστασεις της υγείας του - "Η σύζυγός του και η 13χρονη κόρη τους είναι στο πλευρό του".

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, παρουσίασε η εκπομπή "Happy Day", το πρωί της Παρασκευής, 29 Μαρτίου. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αμέσως μετά την έναρξη της εκπομπής, σχολίασε πως ο τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς.

Διαβάστε ακόμα: Στην εντατική σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα

"Η κατάσταση του τραγουδιστή μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη είναι δύσκολη και ενημερωθήκαμε από την πρώτη στιγμή. Όλα γίνανε πάρα πολύ ξαφνικά. Ανησύχησαν όλοι. Από την πρώτη στιγμή ενημερωθήκαμε για την κρίσιμη κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Νοσηλεύεται στην εντατική με έμφραγμα. Η σύζυγός του και η 13χρονη κόρη τους είναι στο πλευρό του όπως και όλη η παραγωγή του Just the 2 of us. Όλα συνέβησαν στις πρόβες του J2US". 

Και στη συνέχεια ρεπόρτερ της εκπομπής που βρισκόταν έξω από το νοσοκομείο ανέφερε στον αέρα ότι ο τραγουδιστής είναι διασωληνωμένος και οι γιατροί θα επιδιώξουν στις 14:00 να τον "ξυπνήσουν" από την καταστολή και να δουν πώς θα ανταποκριθεί.

Ωστόσο, την πρωινή εκπομπή μίλησε και ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Κόκοτα την ώρα που άρχισε να μη νιώθει καλά, ο λόγος για τον στυλίστα του J2US, Κώστα Ζήση.

"Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι, ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, ήρθε πάλι στο καμαρίνι, μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να γδύνεται, να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα αμέσως το 166, μας σύνδεσαν με τον γιατρό και μίλησαν απευθείας με τον Δημήτρη που τους είπε ακριβώς τι ένιωθε.Ο γιατρός είπε ότι στέλνει αμέσως διασώστη, που ήρθε μέσα σε 20 λεπτά, και λίγο μετά ήρθε και το ασθενοφόρο. Είχε κανονικά τις αισθήσεις του, δεν λιποθύμησε. Ήταν ψύχραιμος. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα", σχολίασε χαρακτηριστικά. 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, δημητρης κοκοτας, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0065 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0374 s // Total time: 0.0440 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X