Γιάννης Πλούταρχος: Η απάντηση στα όσα είπε ο Αρναούτογλου - "Σας κοροϊδεύει, ειλικρινά" [βίντεο]


Γιάννης Πλούταρχος: Η απάντηση στα όσα είπε ο Αρναούτογλου - "Σας κοροϊδεύει, ειλικρινά" [βίντεο]

"Τον έχω δει στη ζωή μου δυο φορές".

Την απάντησή του στα όσα είπε για εκείνον χθες, Πέμπτη, 28 Μαρτίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο παρουσιαστής είχε δηλώσει συγκεκριμένα για τον καλλιτέχνη πως έχει κάποια θέματα μαζί του να λύσει και ότι δεν τον θέλει καλεσμένο στην εκπομπή του.

Διαβάστε ακόμα: Αρναούτογλου για Πλούταρχο: "Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω" [βίντεο]

 

Ο Γιάννης Πλούταρχος, στις δηλώσεις που έκανε πάνω σε αυτό το ζήτημα, ξεκαθάρισε το γεγονός πως δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση.

"Δεν έχει γίνει κάλεσμα απευθείας από τον Γρηγόρη, αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ. Τρολάρει ο Γρηγόρης παιδιά. Είναι τρομερό άτομο. Μάλιστα, παρουσίασε και τα παιδιά μου, τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Όποτε με καλέσει εγώ θα πάω, άντε ρε Γρηγόρη. Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως ανάμεσά μας. Τον Γρηγόρη τον έχω δει στη ζωή μου δυο φορές.Θέλω να πάω στην εκπομπή του αλλά δε με έχει καλέσει. Δεν υπάρχει παρεξήγηση. Σας κοροϊδεύει, ειλικρινά. Αφού ό,τι λέει, είναι όλα αστεία ο Γρηγόρης. Α, ρε Γρηγόρη, τι έκανες; Ρε τι πάθαμε. Σταμάτα τα αστεία. Τον περιμένω τον Γρηγόρη στο μαγαζί. Δε ξέρω αν προλαβαίνει να έρθει. Εγώ αν με καλέσει θα πάω στην εκπομπή. Δε πειράζει αν είπε ότι δε με θέλει. Για να δούμε, θα πάω ή όχι".  σχολίασε ο τραγουδιστής. Δείτε το βίντεο

 

Tags γρηγορης αρνουτογλου, Γιάννης Πλούταρχος, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0064 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0297 s // Total time: 0.0361 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X