Κλέλια Γιασεμίδου: Μας δίνει inspo για ένα εύκολο και chic office hairstyle


Κλέλια Γιασεμίδου: Μας δίνει inspo για ένα εύκολο και chic office hairstyle

Ένα κομψό χτένισμα για το γραφείο.

Η αναζήτηση ενός καθημερινού χτενίσματος για το γραφείο μπορεί να είναι αναμφισβήτητα εκνευριστική, ειδικά όταν έχεις μια bad hair day.

Η επιθυμία για μια εμφάνιση που αποπνέει επαγγελματισμό, ενώ είναι αβίαστα εύκολο να δημιουργηθεί, μπορεί να μοιάζει με την αναζήτηση βελόνας στα άχυρα. Κάθε προσπάθεια για την επίτευξη της τέλειας ισορροπίας μεταξύ στιλ και απλότητας ίσως να σε μπερδεύει. Είτε παλεύεις με ατίθασες μπούκλες ή λιπαρότητα, το ταξίδι για να βρεις ένα χτένισμα που να συνεργάζεται άψογα με την πρωινή βιασύνη μπορεί συχνά να μοιάζει με μια δύσκολη μάχη.

Ωστόσο, η Κλέλια Γιασεμίδου, μας δίνει την τέλεια ιδέα για ένα κομψό και εύκολο χτένισμα για το γραφείο. Μια ψηλή αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση.

Το μυστικό για να φαίνεται ακόμη πιο elegant μια τέτοια ψηλή αλογοουρά είναι να δημιουργήσεις ελαφριές μπούκλες με το σίδερο των μαλλιών έτσι ώστε να αποκτήσουν περισσότερη κίνηση τα μαλλιά. Παράλληλα, εφάρμοσε ένα τζελ μαλλιών στο πάνω μέρος του κεφαλιού έτσι ώστε να “κλειδώσεις” τυχόν τριχούλες που μπορεί να πετάνε.

Tags high ponytail. beauty, office hairstyle, Ομορφια, αλογοουρα, Κλέλια Γιασεμίδου, χτενισμα για το γραφειο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5362 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3435 s // Total time: 2.8797 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X