Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους στο γάμο σας!


Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους στο γάμο σας!

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους στο γάμο σας με τον πιο ωραίο τρόπο!

Από τα πιο σημαντικά πράγματα που σκεφτόμαστε στο γάμο μας είναι σαφώς οι καλεσμένοι μας. θέλουμε να περάσουν όσο πιο καλά και ευχάριστα γίνεται και φυσικά να θυμούνται αυτό το γάμο όσο κανέναν άλλον. Για να τους εντυπωσιάσετε λοιπόν δώστε προσοχή στις πιο κάτω λεπτομέρειες που θα δώσουν άλλο αέρα στο γάμο σας και φυσικά θα εκπλήξουν ευχάριστα τους  καλεσμένους σας σε αυτή την τόσο μαγική νύχτα για εσάς.

1.Δεχόμαστε παραγγελιές
Φροντίστε να μάθετε μερικά πράγματα για τους καλεσμένους σας. Αν όχι για όλους για όσους μπορείτε και είναι εφικτό. Μάθετε ποιο είναι το αγαπημένο τους κοκτέιλ ή το αγαπημένο τους τραγούδι. Για παράδειγμα θα μπορούσε στο καλωσόρισμα και αφού χαιρετήσουν το ζευγάρι, ο καθένας να έχει το αγαπημένο του ποτό στο οποίο θα αναγράφεται και το όνομά του. Και στο μουσικό πρόγραμμα να ενταχθεί κάποιο αγαπημένο τους τραγούδι. Με αυτό τον τρόπο θα τους εναρμονίσετε πιο πολύ στο περιβάλλον και θα νιώσουν άνετα!

2.Να υπάρχει το κεραστικό-έκπληξη!
Αν οι καλεσμένοι σας έρχονται από άλλες πόλεις και φιλοξενηθούν σε κάποιο ξενοδοχείο φροντίστε να τους αφήσετε στο δωμάτιο τους μια σακούλα έκπληξη. Από ένα βαζάκι χειροποίητο γλυκό και τον χάρτη της πόλης όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή μέχρι προτάσεις για αν αξιοποιήσει δημιουργικά της ημέρες παραμονής (μουσεία, εστιατόρια, βόλτες) αλλά και κομμωτήριο με έκπτωση για τους καλεσμένους σας.

3. Μαντηλάκι παρακαλώ
Ο γάμος έχει μια συγκίνηση, για την ακρίβεια μεγάλη συγκίνηση. Τα δάκρυα είναι δάκρυα χαράς και θα μπορούσατε να βάλετε ένα χαριτωμένο μαντηλάκι στα τραπέζια για να μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να το χρησιμοποιήσουν οι ευσυγκίνητοι καλεσμένοι σας. Είναι μια λεπτομέρεια που θα ξεχωρίσει. Μάλιστα το μαντηλάκι θα μπορούσε να έχει γραμμένο πάνω τα αρχικά σας πράγμα που θα το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό.

4. Παντός καιρού
Ανάλογα με τον καιρό που θα κάνει την ημέρα του γάμου σας φροντίστε να δώσετε τα ανάλογα και απαραίτητα στους καλεσμένους σας. Για παράδειγμα αν παντρευτείτε μέσα στο κατακαλόκαιρο δωρίστε από μια μικρή βεντάλια στους καλεσμένους για να μπορούν να κάνουν αέρα. Η το φθινόπωρο μπορείτε να τους δίνετε λίγο τσάι ή καφέ περιμένοντας να ξεκινήσει το μυστήριο. Με αυτό τον τρόπο θα τους δείξετε πως τους σκέφτεστε!

5. Τέλος καλά, όλα καλά
Και αφού όλα θα έχουν κυλήσει καλά και το αλκοόλ θα ρέει άφθονο καλό είναι όποιος οδηγεί να αποφύγει το τιμόνι υπό την επήρεια του ποτού. Έχετε στην υποδοχή κάρτες από ταξί ώστε όλοι να πάνε στα σπίτια τους με ασφάλεια.

Tags Γαμος, δωρα, Νυφικο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.6515 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5828 s // Total time: 2.2343 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X