Η Άννα Δρούζα σπάει τη σιωπή της μετά από 3 χρόνια εκτός τηλεόρασης


Η Άννα Δρούζα σπάει τη σιωπή της μετά από 3 χρόνια εκτός τηλεόρασης

Για την τηλεοπτική αποχή της, τις απολαβές της, την υπερκόπωση και την υπόθεση της φραπελίας μίλησε η Άννα Δρούζα στο ελληνικό περιοδικό People.

«Έζησα την εποχή των καλών οικονομικών απολαβών, αλλά φρόντισα να κάνω μετρημένη διαχείριση. Δεν μπήκα στη διαδικασία της αλόγιστης σπατάλης. (..) Και η δουλειά στην τηλεόραση είναι εφήμερη. Δεν συνταξιοδοτείται κανείς από αυτή». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Εξηγώντας, σε σχέση με τις αιτίες της αποχής της από την τηλεόραση «Είχα πάθει υπερκόπωση. Για πολλά χρόνια, σε καθημερινή βάση, έκανα την παραγωγή, την αρχισυνταξία και την παρουσίαση των εκπομπών μου. Με το χαμό της μητέρας μου, επιζήτησα να αφοσιωθώ περισσότερο στο παιδί μου, να ξεκουραστώ, να επανατοποθετηθώ μέσα μου, να βρω τις απαντήσεις στα προσωπικά μου ζητούμενα (..) Δεν πούλησα "απαστράπτουσα ομορφιά" και "ωραίο κορμί" στην τηλεόραση. Άλλα πράγματα με ενδιέφεραν κι αυτά έβγαζα προς τα έξω».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Άννα Δρούζα αναφέρθηκε και στην κριτική που είχε δεχθεί με την υπόθεση της φραπελιάς λέγοντας «Της φραπελιάς που τώρα πλέον κυκλοφορεί και σε χαπάκι, ως βιταμίνη. Βέβαια, αυτό οι τότε κατήγοροι το αποσιωπούν σήμερα, όταν αναφέρονται στην φραπελιά. Εμείς, επιμένω, δεν υποστηρίξαμε κάτι βλαπτικό ως εκπομπή και ο χρόνος μας δικαίωσε. Δεν ήταν προσωπικό το θέμα, αλλά εμπορικό, είχε να κάνει γενικότερα με τις τηλεθεάσεις και το μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας με την ιδιωτική τηλεόραση και τη δημόσια που διεκδικούσε το κομμάτι της. Στενοχωρήθηκα, αλλά γνώριζα ότι στόχος δεν ήμουν εγώ και η εκπομπή μου. Στόχος ήταν η ΕΡΤ».

Tags αννα δρουζα, Τηλεοραση, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4036 s (232 Queries.) // Parse time: 1.5706 s // Total time: 3.9742 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X