Μαρία Ιωαννίδου: «Ζω εφιαλτικές στιγμές»


Μαρία Ιωαννίδου: «Ζω εφιαλτικές στιγμές»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στη Real Life για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και το ενδεχόμενο να χάσει το σπίτι της λόγω χρεών που δημιουργήθηκαν από μια συνεργάτιδά της στη σχολή χορού που διατηρεί.

Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια εξομολογήθηκε: «Είμαι μια θηλυκή ... Ασλάνης. Η κατάληξη είναι άσχημη. Επί 13 χρόνια διατηρώ σχολές. Αυτήν της Γλυφάδας την έφτιαξα μόνη μου, από την αρχή και την έκανα παλάτι. Έπειτα από 6 χρόνια αποφάσισα να τη μοιραστώ με την εν λόγω συνεργάτιδα μου και να κρατώ την καλλιτεχνική διεύθυνση. Κράτησα ένα μικρό ποσοστό, το οποίο δεν το πληρώθηκα ποτέ, της το άφησα για να πάει καλά, να προκόψει. Της έλεγα “δεν πειράζει, άσ'το, όταν ωριμάσει η σχολή μου το δίνεις”. Εμπιστεύτηκα τα πάντα χωρίς να ελέγχω τίποτα. Σήμερα ταλαιπωρούμαι επειδή είμαι καλλιτέχνης και όχι δραχμοφονιάς. Αν δεν ρυθμιστούν τα χρέη μου, κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου. Οι οφειλές σε ενοίκια, ΔΕΗ και εφορία ξεπερνούν τις 114 χιλιάδες ευρώ».

Μάλιστα, η Μαρία Ιωαννίδου τόνισε πως είναι εξίσου μεγάλο το υλικό με το ψυχικό κόστος που της προκαλεί η οικονομική καταστροφή της σχολής χορού της: «Πονάω γιατί ήταν έργο ζωής. Μετακόμισα τα προσωπικά μου αντικείμενα τον Ιούλιο και κόντεψα να πάθω δεύτερο καρκίνο από τον πόνο. Είναι ό,τι χειρότερο για εμένα να στεναχωριέμαι. [...] Αισθάνομαι μοναξιά, αισθάνομαι ότι πρόδωσα τον Φρέντυ Γερμανό. “Πρόσεξε μη σε εκμεταλλευτούν” μου είχε πει όταν μου έδωσε τα χρήματα να κάνω αυτό στο οποίο είμαι καλή. [...] Και δεν τα έφαγα σε γούνες, αλλά στην τέχνη μου, τον χορό. Ζω εφιαλτικές στιγμές, φοβάμαι την εξέλιξη, φοβάμαι γιατί ένα πρόσωπο που ευεργέτησα με διέλυσε. Δεν μπορώ να βρω τη συνεργάτιδά μου, δεν εμφανίζεται εδώ και έναν χρόνο να λύσουμε το συμβόλαιο».

Tags μαρια ιωαννιδου, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8907 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4604 s // Total time: 2.3511 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X