4 Hot Coffee Spots


4 Hot Coffee Spots

Μυρωδάτο χαρμάνι, ατμοσφαιρικό ambiance, νόστιμες γεύσεις και signature ροφήματα σε οδηγούν κατευθείαν στα καλύτερα καφέ της Κύπρου!

Costa Coffee
Πάθος για καφέ!

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, τα Costa παρέχουν αξία για τους πελάτες τους. Υλοποιούν το δικό τους πρόγραμμα πιστότητας, θέλοντας να δώσουν κάτι πίσω κι έτσι έχουν εμπλουτίσει το πρόγραμμα πιστότητας με επιπλέον οφέλη. Σύντομα θα προσφέρουν πλατινένια και χρυσή κάρτα στους VIP πελάτες. Το νέο αυτό πρόγραμμα θα προσφέρει συναρπαστικά οφέλη όπως ειδικές μηνιαίες προσφορές, διπλούς πόντους, ακόμα και online εγγραφή και διαχείριση του λογαριασμού, αποδεικνύοντας έτσι ότι πραγματικά τιμούν και σέβονται τον κάθε πελάτη που μπαίνει στα Costa Coffee. Από το 1971, οπότε άνοιξε το πρώτο μαγαζί της αλυσίδας, τα Costa προσφέρουν τη ζεστή ιταλική ατμόσφαιρα σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 2.500 cafes. Τους έχουν απονεμηθεί πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και αυτού για την καλύτερη μάρκα αλυσίδας καφέ στην Ευρώπη (Best Branded Coffee Chain in Europe). Τα 17 καταστήματα που λειτούργησαν στην Κύπρο και το γεγονός ότι θα δημιουργηθούν ακόμα δύο αυτόν το χρόνο, αποτελεί τρανή απόδειξη της ποιότητας του καφέ Costa και της αγάπης των Κυπρίων για τον καφέ τους. Δεν είναι τυχαίο που οι baristas του Costa Coffee περηφανεύονται για το ότι προσφέρουν στον κόσμο την καλύτερη ποιότητα και χρησιμοποιούν την καλύτερη τεχνική στην παρασκευή του κάθε φλιτζανιού καφέ! Το 2006, το Costa δημιούργησε το Costa Foundation, μια φιλανθρωπική οργάνωση που βελτιώνει την κοινωνική και οικονομική ευημερία των κοινοτήτων όπου καλλιεργείται ο καφές του, κτίζοντας σχολεία, παρέχοντας καθαρό νερό κ.λπ. Η Κύπρος, ήταν η μόνη χώρα από τα franchisees που δραστηριοποιήθηκε με τη συμμετοχή της ομάδας σε φιλανθρωπική πεζοπορία στα τρία ψηλότερα βουνά του Ηνωμένου Βασιλείου, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει το ποσό των €33.000, τα οποία και διατέθηκαν για το κτίσιμο ενός σχολείου στην Ουγκάντα.
Coffee selection
Μέχρι σήμερα, τα Costa έχουν διατηρήσει την αυθεντικότητά τους. Ελέγχουν συνεχώς, όλη τη διαδικασία, από τον κόκκο του καφέ μέχρι το φλιτζάνι. Οι κόκκοι που χρησιμοποιούνται προέρχονται από περιοχές της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, της Αφρικής και της Άπω Ανατολής.
Oh so special!
Ο καφές Freddo, ο οποίος δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την Κύπρο από τον Master Roaster, είναι ένας κρύος καφές, με την τιμή να ξεκινά από τα €2.95. Διατίθεται σε τρεις τύπους: espresso, cappuccino και mocha.
Grab a bite
Σε κάθε Costa, μπορείς να γευτείς την προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία των σνακ που σου προσφέρει, τα οποία ανταποκρίνονται στις κυπριακές γεύσεις. Υπάρχει, επίσης, μία ποικιλία από σάντουιτς και μικρά γλυκά σε πολύ οικονομικές τιμές.
Τip
Μόνο το 1% του καφέ στον κόσμο είναι αρκετά καλό για τα Costa, για να χρησιμοποιηθεί στη δημιουργία της μοναδικής γεύσης και του αρώματος του Mocha Italia Blend.
Costa Coffee Λευκωσία (7 σημεία), Λάρνακα (1 σημείο), Πάφο (1 σημείο), Πρωταρά (1 σημείο), Αγία Νάπα (1 σημείο), Λεμεσό (4 σημεία) και 1 σημείο σε κάθε ένα από τα δύο αεροδρόμια. www.facebook.com/costacoffeecyprus

Μάθε και για τα υπόλοιπα στο Time Out Cyprus.

Tags καφες, καφετερειες, coffee, costa coffee, Caffè Nero, Espressamente Illy, cafe la mode


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0006 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0225 s // Total time: 0.0231 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X