Κι όμως: Αυτός ήταν ο πραγματικός έρωτας της πριγκίπισσας Diana!


Κι όμως: Αυτός ήταν ο πραγματικός έρωτας της πριγκίπισσας Diana!

​Για πρώτη φορά, η Lucia Flecha de Lima, η σύζυγος του πρώην πρεσβευτή της Βραζιλίας στη Μεγάλη Βρετανία, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την καλύτερή της φίλη, τη Diana.

Η πριγκίπισσα την θεωρούσε δεύτερη μητέρα της και πολλές φορές «άνοιγε» τη «θλιμμένη» της καρδιά σε εκείνη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, η Lucia είπε: «η Diana δεν ήταν ερωτευμένη με τον Dodi Fayed, ίσως να είχε ένα πάθος με τον καρδιοχειρουργό από το Πακιστάν Hasnat Khan, αλλά ο έρωτας της ζωής της ήταν ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Κάρολος».

Οι δύο γυναίκες ήταν πολύ στενές φίλες και η Diana πολλές φορές έμενε στο σπίτι της Lucia και του συζύγου της στο Μέιφερ. Μάλιστα, η σύζυγος του πρέσβη είχε τοποθετήσει και πινακίδα στην πόρτα που έγραφε: "Το δωμάτιο της Diana".

Η Lucia αποκάλυψε πως η Diana ήταν πεπεισμένη πως ο Κάρολος ήταν ερωτευμένος μαζί της όταν παντρεύτηκαν. Όταν γέννησαν τον πρωτότοκό τους, τον William, ο Κάρολος φαινόταν τρελά ερωτευμένος με την Diana!

Για να «σωπάσουν» τα ψευδή δημοσιεύματα, υποστηρίζει: «Για τον Dodi Fayed είμαι σίγουρη πως δεν αισθανόταν τίποτα».


Τέλος, «πέταξε» και την σπόντα της, συγκρίνοντας τη σχέση της πριγκίπισσας με αυτήν του γιου της, William και της Kate, λέγοντας: «Δείτε τη σχέση τους. Επέλεξαν να περάσουν τις πρώτες εβδομάδες που γεννήθηκε ο πρίγκιπας George με την οικογένειά της Kate. Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση ούτε καν να συμβεί πριν από μερικά χρόνια»…

Tags diana, πριγκίπισσα Diana


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2433 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4280 s // Total time: 2.6714 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X