Pestana Chelsea Bridge Hotel & Spa


Pestana Chelsea Bridge Hotel & Spa

Με γνώμονα την υψηλή αισθητική και με προνόμιο την ιδανική του τοποθεσία, το Pestana αποτελεί ένα από τα πιο ευχάριστα καταφύγια στην πρωτεύουσα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.

Προτείνουμε διαμονή στο ξενοδοχείο Pestana, της πολυεθνικής πορτογαλικής εταιρείας Pestana Group (Hotels & Resorts), το οποίο διαθέτει αρκετά ευρύχωρα δωμάτια, ένα φωτεινό και εντυπωσιακό lobby, εστιατόριο, καφετερία, μπαρ και σπα. Η διακόσμησή του κινείται ανάμεσα σε σύγχρονα στοιχεία και μια πιο μοντέρνα αισθητική συγκριτικά πάντα με άλλα ξενοδοχεία του Λονδίνου. Διαθέτει 216 δωμάτια και βρίσκεται στην περιοχή Chelsea (η ομάδα της οποίας κατέκτησε το φετινό Champions League), δίπλα ακριβώς από την ομώνυμη γέφυρα του Τάμεση, το πάρκο Battersea και τη λεωφόρο των designers, τη Sloane Street, η οποία οδηγεί στην Kings Road με τα alternative καταστήματα. Ενώ κοντά βρίσκεται και ο σικάτος δρόμος Knightsbridge, γνωστός για το περίφημο πολυκατάστημα Harrods. Στο Pestana σίγουρα θα χαλαρώσεις μετά από μια κουραστική μέρα ως θεατής στο γεμάτο και θορυβώδες στάδιο των Ολυμπιακών, αφού θεωρείται ένα από τα λίγα τετράστερα ξενοδοχεία που διαθέτουν ένα πλήρως εξοπλισμένο σπα με χαμάμ, health club με διάφορες θεραπείες, γυμναστήριο και εσωτερική πισίνα. Είναι επίσης κτισμένο δίπλα στο πάρκο όπου μπορείς εύκολα να κάνεις μία ευχάριστη βαρκάδα ή έναν περίπατο στη λίμνη με τις πάπιες. Προσφέρει επίσης ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, έχει ένα πλήρως εξοπλισμένο επιχειρηματικό κέντρο που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και ένα χώρο συναντήσεων-συνεδρίων, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει να σου ενοικιάσει λιμουζίνα ή αυτοκίνητο.

Δωμάτια:
Τα 216 non smoking κλιματιζόμενα δωμάτια έχουν θέα την αυλή, περιλαμβάνουν σταθμούς υποδοχής για iPod, γρήγορη ασύρματη πρόσβαση στο internet, τηλεοράσεις LCD 26 ιντσών και προβολή ταινιών επί πληρωμή. Οι επιπλέον παροχές αφορούν δωρεάν εφημερίδες και καφετιέρες/τσαγέρες, ενώ υπάρχουν παράλληλα extra διευκολύνσεις κατόπιν αιτήματος όπως μασάζ στο δωμάτιο, σίδερο-σιδερώστρα και υπο-αλλεργικά κλινοσκεπάσματα. Ειδική τιμή από £103 (στερλίνες) ή από £143 το δωμάτιο για δύο άτομα με πρόγευμα.

Φαγητό και ποτό:
Το εστιατόριο και lounge bar ‘Atlantico’ σερβίρει γεύσεις από Πορτογαλία αλλά και πιάτα από τη διεθνή κουζίνα. Διαθέτει επίσης μια πολύ καλή σειρά από εξωτικά κοκτέιλ και ποιοτικά κρασιά τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με εύγευστα πορτογαλικά τάπας.

Info: Pestana Chelsea bridge hotel & spa, 354 Queenstown Road, SW8 4AE, London. Τηλ.+4402070628000

Tags Hotel, Ξενοδοχείο, pestana, chelsea


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0437 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3869 s // Total time: 2.4306 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X