Μια σημαντική καινοτομία για τη νεανικότητα από τη Thalgo


Μια σημαντική καινοτομία για τη νεανικότητα από τη Thalgo

Η Exception Ultime είναι η 1η ολοκληρωμένη απάντηση για την αντίγήρανση η οποία βοηθά να ενεργοποιήσει και να ξαναφορτίσει τα θεμελιώδη κύτταρα τα οποία είναι υπεύθυνα για τη νεανικότητα του δέρματος.

Εμπλουτισμένο με την πιο πρόσφατη πατέντα Age Reverse Complex καθώς και από μια σειρά από άλλα καινοτόμα, δραστικά συστατικά υψηλής αποτελεσματικότητας που εισχωρούν βαθιά μέσα στο δέρμα για σύσφιξη, ανόρθωση και ανασχηματισμό. Δέκα χρόνια έρευνας στις φυσικές ορμόνες από τα φύκια η Thalgo πηγαίνει ακόμη ένα βήμα μπροστά και δημιουργεί το Age Reverce με εξαιρετική δύναμη στην ανάπλαση! Η Thalgo ένωσε τις δυνάμεις τις με καθηγητές πανεπιστημίου για να δημιουργήσει μια νέα πατενταρισμένη φόρμουλα. Η Exceptional Ultime σειρά λειτουργεί όχι μόνο για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης αλλά σχετίζεται και με την συσταλτική δύναμη των ινοβλαστών μέσω δύο κύριων ενεργών συστατικών: φυσικές ορμόνες από φύκι (βελτιώνοντας το οξυγόνο στους ινοβλάστες)  και πολύτιμα εκχύλισμα από το Αιγυπτιακού Fig Tree, (φυτικά μόρια με την ικανότητα να αποκαταστήσει την πυκνότητα στους  ινοβλάστες. Επιπλέον, η Exceptional Ulitme περιέχει φόρμουλες στοχευόμενων δραστικών συστατικών υψηλές περιεκτικότητας, όπως το Skin Designer βιομιμητικό μόριο, Lastine 3D και το σύμπλεγμα Oleuropen.

Η Exception Ultime σειρά περιλαμβάνει: Ultimate Time Solution Cream , Ultimate Time Solution Serum and Ultimate Time Solution Eyes and Lips όπως επίσης προσφέρει  και την επαγγελματική θεραπεία για  Ινστιτούτα αισθητικής την Ultimate Time Solution Ritual σε συνδυασμό με το  Energilift Ultime μασάζ (αποκλειστικά μόνο από τη Thalgo).

Ωστόσο, ένα άλλο όπλο της Exception Ultime και το κλειδί για την επιτυχία αυτής της σειράς είναι η εξειδικευμένη τεχνική μασάζ. Οι ειδικές τεχνικές εφαρμογής που χρησιμοποιήθηκαν για κάθε προϊόν για κάθε περιοχή του προσώπου της σειράς, συνοδεύεται από ένα έντονο 20’ λεπτό "μηχανικό λίφτινγκ" που πραγματικά προσφέρει από την πρώτη θεραπεία τα πιο σημαντικά αποτελέσματα: βάθος ρυτίδων (-31%), ανόρθωση (+30 %), σφριγηλότατα (+26 %) και ανασχηματισμός περιγράμματος προσώπου (+28 %).

Tags Thalgo, beauty, face, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7204 s (234 Queries.) // Parse time: 1.1767 s // Total time: 3.8970 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X