Έλληνας ηθοποιός: "Όταν βγήκε η φήμη ότι έχω AIDS βίωσα τον κανιβαλισμό"


Έλληνας ηθοποιός: "Όταν βγήκε η φήμη ότι έχω AIDS βίωσα τον κανιβαλισμό"

Ήταν μεγάλο το σοκ, συμπληρώνει. Ποιός είναι;

Ποιο είναι το τίμημα της επιτυχίας;
Κάποιοι δεν μου συγχωρούν την επιτυχία και ψάχνουν απεγνωσμένα να ανακαλύψουν πάση θυσία την αχίλλειο πτέρνα σου. Αυτό το έχω βιώσει, όπως και πολλοί άλλοι. Όταν έκανα τις πρώτες μου επιτυχίες νόμιζα πως μου χάρισαν όλο τον κόσμο, ότι όλοι με αγαπάνε. Και παρά το υψηλό IQ που λένε ότι διαθέτω, αποδείχτηκα χαζός ως προς αυτό. Έπεσα από τα σύννεφα όταν αντιλήφθηκα πόσος κόσμος με φθονεί.

Φαντάζομαι τι σοκ έπαθες όταν πριν από χρόνια ένα δημοσίευμα σε παρουσίαζε ψευδώς ως φορέα του AIDS.
Ήταν αναμφισβήτητα μεγάλο το σοκ. Απάντησα με μήνυση την οποία και κέρδισα. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα με τάραξε γιατί ένιωσα έντονα το συναίσθημα της κακίας. Βίωσα τον πλήρη κανιβαλισμό μιας μερίδας του Τύπου και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Το περιβάλλον μου ταράχτηκε, η μητέρα μου λιποθύμησε όταν έμαθε αυτά που κυκλοφορούσαν για μένα, κι εγώ πέρασα μια ακόμη δύσκολη φάση στη ζωή μου. Από το περιστατικό αυτό όμως, βγήκα εντέλει κερδισμένος. Ξεκαθάρισα ποιοι είναι πραγματικά δικοί μου, θέλησα να δοθώ στον έρωτα ολοκληρωτικά και έγραψα μια σειρά από σημαντικά έργα όπως το "Αυτός που θα έσωζε τον κόσμο" που ανεβάζουμε φέτος στο θέατρο "Αγγέλων Βήμα". Βρήκα τον πραγματικό μου εαυτό, εγκαταλείποντας κάθε είδους προσωπική δειλία.

Τι γεύση σου άφησαν όλα αυτά;
Συνειδητοποίησα πόσο σκληρή είναι η ανθρώπινη φύση και πόσο θηριώδεις μπορούν να γίνουν κάποιοι, κάτι που θέλησα να διαπραγματευτώ στη συνέχεια στα έργα μου. Το σοκ ήταν μεγάλο: αντιλήφθηκα ότι επί πολλά χρόνια ζούσα σ' ένα ζαχαρένιο περίβλημα.

Πως σχολιάζεις την πρόσφατη επιστολή του Θόδωρου Ανδρεάδη- Συγγελάκη για τον ρατσισμό που υπάρχει ακόμη και σήμερα απέναντι στους γκέι;
Ένα κομμάτι της κοινωνίας γίνεται ομοφοβικό όχι από τον φόβο μήπως έχουν βαθιά θαμμένη μέσα τους μια τέτοιου είδους προτίμηση, όσο από τη δύναμη που αποκτά η πλειοψηφία που παριστάνει ότι σέβεται τις μειοψηφίες-πρόκειται για υποκρισία αφού ουσιαστικά κάνει κατάχρηση της δύναμης της.

Αυτά εξομολογήθηκε σε συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα ο αγαπημένος πρωταγωνσιτής Χάρης Ρώμας.

Tags χαρης ρώμας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9145 s (230 Queries.) // Parse time: 1.3066 s // Total time: 4.2211 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X