5 τρόποι για να ξεπεράσεις ένα χωρισμό


5 τρόποι για να ξεπεράσεις ένα χωρισμό

Όμορφο πράγμα οι σχέσεις αλλά αν κάποτε τελειώσουν δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Οφείλετε στον εαυτό σας να σταθείτε στο ύψος σας, να κρατήσετε την αξιοπρέπειά σας και να προχωρήσετε τη ζωή σας χωρίς δράματα και κλάματα. Οι πέντε τρόποι που ακολουθούν μας βοηθούν να ξεπεράσουμε έναν χωρισμό σαν κυρίες!  

1. Όχι άλλα παρακάλια. Το να χωρίζει κάποιος είναι αναμφισβήτητα δύσκολο και θέλει χρόνο για να ξεπεραστεί. Με το να στέλνετε όμως κάθε πέντε λεπτά μήνυμα για να τον παρακαλέσετε να σμίξετε και πάλι, αυτό σίγουρα δε θα οδηγήσει πουθενά. Από τη στιγμή που σας είπε να χωρίσετε τότε καλά θα κάνετε να σταθείτε στο ύψος σας και να το δεχτείτε. Μην του δείξετε ότι τον θέλετε απεγνωσμένα και αφήστε τον στην ησυχία του, κάτι που και εσείς το χρειάζεστε.

2. Μην το περάσετε μόνη σας το ζόρι. Υπάρχουν μερικές τακτικές στο χωρισμό που όσο κι αν νομίζετε πως δεν θα βοηθήσουν, θα δείτε πως θα σας κάνουν καλό. Θα το καταλάβετε στην πορεία. Μην πάτε να το παίξετε δυνατές και γενναίες γιατί σίγουρα θα λυγίσετε. Φροντίστε να έχετε πάντα φίλους δίπλα σας και βγείτε έξω με απώτερο σκοπό να ξεχαστείτε λίγο από το θέμα του χωρισμού. Θα τα καταφέρετε.

3. Αφήστε τις ελπίδες στην άκρη. Είναι σημαντικό να το δεχτείτε και να μπείτε στη διαδικασία να το χωνέψετε. Μην αφήσετε ψεύτικες ελπίδες να σας παρασύρουν σε κάτι που πιθανότατα δε θα γίνει ποτέ. Ντυθείτε, βαφτείτε και βγείτε έξω να διασκεδάσετε, στο βαθμό που μπορείτε, και μην υπολογίζετε ότι θα τον δείτε μπροστά σας. Η ζωή έτσι είναι και πρέπει να προχωράει. Με το να κλαίτε και να ελπίζετε σε κάτι δε βοηθάει.

4. Κάντε και έναν... απολογισμό. Ένας απολογισμός θα βοηθήσει πολύ. Επειδή χωρίσατε δε σημαίνει πως σταμάτησε και η ζωή σας. Καθίστε ψύχραιμα και αναλογιστείτε τι ακριβώς κάνατε εσείς μέσα σε αυτή τη σχέση, λάθη και σωστά και πορευτείτε με αυτά. Τα σωστά τα συνεχίζεται, τα λάθη δεν τα επαναλαμβάνεται. Όπως και να έχει μία σχέση, ακόμη και όταν έχει τελειώσει, μας μαθαίνει πολλά.

5. Χαρείτε που... σωθήκατε. Γιατί επιμένουμε πάντα σε ένα χωρισμό να βλέπουμε μόνο τα αρνητικά; Ψάξτε καλύτερα και θα δείτε πως υπάρχουν πολλά θετικά. Ανακουφιστείτε που γλιτώσατε από κάποιον…ίσως και όχι τόσο καλό, από κάποιον που μάλλον δεν σας άξιζε. Ξεκολλήστε και χαρείτε την ελευθερία σας και κατ’ επέκταση και το φλερτ. Είστε πλέον ελεύθερο κορίτσι και μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε με όποιον θέλετε. Και επιτέλους αγαπήστε τον εαυτό σας!

Tags χωρισμος, ΔΕΣΜΟΣ, ζευγαρι, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9080 s (250 Queries.) // Parse time: 0.6795 s // Total time: 2.5875 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X