Το Uncle Ben’s γιορτάζει 50 χρόνια στο κυπριακό τραπέζι


Το Uncle Ben’s γιορτάζει 50 χρόνια στο κυπριακό τραπέζι

Προσφέρει 50.000 γεύματα στα κοινωνικά παντοπωλεία

Το οικογενειακό τραπέζι, ειδικά στην κυπριακή παράδοση, είναι εκείνο που φέρνει κοντά την οικογένεια την ώρα του γεύματος και προσφέρει μοναδικές στιγμές σε όλα τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτό πάντα με τη συνοδεία εξαιρετικών γεύσεων.

Από το 1963 το Uncle Ben ‘s έχει τη δική του ξεχωριστή θέση  στο κυπριακό τραπέζι και προσφέρει τη μοναδική του γεύση και ποιότητα στις οικογένειες κάθε σπιτικού. Στη δύσκολη όμως σημερινή εποχή που βιώνουν στην Κύπρο τα νοικοκυριά, υπάρχουν πολλά οικογενειακά τραπέζια που αναγκάζονται να το στερηθούν. Για να μην λείψει από κανένα τραπέζι όμως,  το Uncle Ben’s προσφέρει τώρα με κάθε αγορά σας, ένα γεύμα στα κοινωνικά παντοπωλεία.

Αυτή η πρωτοβουλία της αγαπημένης εταιρείας Uncle Ben’s θα έχει διάρκεια 2 μηνών, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του 2013, και θα προσφέρει στα κοινωνικά παντοπωλεία συνολικά 50.000 γεύματα.

Το brand Uncle Ben’s απέκτησε το όνομά του από ένα αφροαμερικανό αγρότη ρυζιού ο οποίος φημιζόταν για την παραγωγή υψηλής ποιότητας ρυζιού και αντανακλά την κληρονομιά του “καλού Νότου” (των Ηνωμένων Πολιτειών) και τις αξίες της παράδοσης και της ατμόσφαιρας ενός ζεστού σπιτικού. Το brand αν και συνδεδεμένο με το ρύζι υψηλής ποιότητας, προσφέρει μεταξύ άλλων και σάλτσες και στιγμιαία γεύματα τα οποία υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς στη γεύση αλλά και στον τρόπο ζωής.

Tags γεύμα, κοινωνικά παντοπωλεία, Uncle Ben ‘s, φιλανθρωπια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4879 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2237 s // Total time: 2.7115 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X