Zumba στο Marianna’s Dance & Fitness Studio


Zumba στο Marianna’s Dance & Fitness Studio

Υποσχεθήκαμε πολλές εκδηλώσεις για τα παιδάκια μας με το Zumba Kids αλλά παραμένουμε και πιστοί στα μεγάλα «παιδιά».

Πρώτος μας σταθμός για το 2014, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου η ώρα 14:00 στο Mall Of Cyprus Nicosia. Θα απολαύσετε τα μικρά παιδία να κάνουν Zumba Kids αλλά και επίδειξη της Zumba.
Σκοπός μας να βλέπουμε σε κίνηση όλο το σώμα και διασκεδάζοντας να χάνουμε κιλά και πόντους. Η δοκιμή θα σας πείσει, γιατί δεν έχουμε σκοπό να πουλήσουμε κάτι που μπορεί να σας απογοητεύσει αλλά η δοκιμή θα σας δείξει το δρόμο για μια πιο θετική ζωή μέσω της γυμναστικής όπου θα τονώνεστε, θα φεύγει η ταλαιπωρία και τα νευρά όλης της ημέρας.

Έχοντας υπόψη μας τα σημερινά δεδομένα η ποιότητα μας συνεχώς αναβαθμίζεται αλλά οι τιμές μειώνονται – οικονομικά πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες σας-  Let’s Zumba….It’s fun time….Κυριακή η ώρα 14:00 στο Mall of Cyrpus. Μην το χάσετε!

Χάστε κιλά και γραμμωθείτε διασκεδάζοντας με : Zumba, Pilates, Zumba KIDS, Body Pump& Grit Les Mills, Port De Bras, Break Dance & Personal Training.

Για τις πολυάσχολες μαμάδες έχουμε έμπειρη νηπιαγωγό στο χώρο μας που ψυχαγωγεί τα παιδία σας από 0 μέχρι 12 χρονών ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Για πληροφορίες επισκεφτείτε την Facebook Page : https:/facebook.com/MariannasZumbaStudio
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 96358829 Μαριάννα Ακονά
Τσερίου 173Β Στρόβολος & Μάρκου Δράκου 31Α Παλλουριώτισσα

Tags zumba, μαριαννα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5149 s (234 Queries.) // Parse time: 1.8982 s // Total time: 4.4131 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X