Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση


Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση

Κάποιες άλλες φεύγουν...

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο αναβρασμός επικρατεί σε πολλούς σταθμούς στην Ελλάδα, που ετοιμάζουν αλλαγές και προσθήκες νέων project.

Φανερό παράδειγμα αποτελεί ο ΣΚΑΪ, όπου μετά την έλευση της Άννας Δρούζα, έχουν έρθει τα πάνω-κάτω. Η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη πέρασε από 40 κύματα και τελικά, όπως επιβεβαίωσε και η ίδια αποκλειστικά στο peoplegreece.com, διακόπτεται απρόσμενα στις 28 Φεβρουαρίου. Το Excellent ξεκίνησε με κοινωνικό χαρακτήρα, στη συνέχεια μειώθηκε κατά μία ώρα, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφέρει καρπούς στους πίνακες τηλεθέασης, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του σταθμού να προχωρήσουν στο «κόψιμο».

Από την άλλη, οι πληροφορίες θέλουν την Άννα Δρούζα να αναλαμβάνει μια εκπομπή, πολιτιστικού χαρακτήρα, όπου θα θυμίζει λίγο… το concept της Μπήλιως Τσουκαλά στη Δημόσια Τηλεόραση. Μάλιστα, οι ώρες προβολής δεν έχουν ακόμα αποφασιστεί, αλλά στα δημοσιογραφικά γραφεία ακούγεται ότι θα παρακολουθούμε την εν λόγω εκπομπή 2 με 4 κάθε μεσημέρι, αντικαθιστώντας την εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου, την οποία, όπως φαίνεται, θα βλέπουμε μόνο τα σαββατοκύριακα.

Τέλος, όσον αφορά στην κυρία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Σία Κοσιώνη, φήμες λένε ότι σκέφτεται την αλλαγή τηλεοπτικής «στέγης» με προτίμηση την… Παιανία.

Αναμένουμε στις οθόνες μας.

Tags αννα δρουζα, σκαι, Τηλεοραση, Ελλάδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0061 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0292 s // Total time: 0.0353 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X