Μάνος Γαβράς: Ένας Έλληνας στο Glee


Μάνος Γαβράς: Ένας Έλληνας στο Glee

Για τη ζωή και την καριέρα του στην Αμερική μίλησε ο γνωστός ηθοποιός

Ο Μάνος Γαβράς παραχώρησε συνέντευξη στο PEOPLE και μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική, το βιβλίο που έγραψε με τίτλο "Φιστίκιος ο Αιγινίτης" ενώ αποκάλυψε πως θα συμμετέχει στο σίριαλ Glee.

- Γιατί επέλεξες να πας στην Αμερική και όχι στην Ευρώπη;
"Όπως και τις περισσότερες αποφάσεις που πήρα στη ζωή, έτσι κι αυτή δεν την πήρα βάσει κάποιου σχεδίου. Ήθελα να φύγω και έφυγα. Στην Ευρώπη πήγα αργότερα, το 2009, για ένα μικρό διάστημα. Έχω ακόμη εκπροσώπηση στην Ευρώπη, αλλά, έτσι κι αλλιώς, όταν πρόκειται για casting μεγάλων παραγωγών, οι casting directors και οι παραγωγοί βλέπουν κόσμο και από Αμερική και από Αυστραλία ακόμα. Το Λος Άντζελες μπορεί να μην είναι η πιο ενδιαφέρουσα πόλη στον κόσμο, αλλά σε επίπεδο δουλειάς, στο χώρο μας τουλάχιστον, παραμένει το κέντρο των πραγμάτων και όντας εκεί κάποιος έχει περισσότερες ευκαιρίες σε ό,τι αφορά την τηλεόραση και το σινεμά".

- Τι θα σε έκανε να τα παρατήσεις και να γυρίσεις πίσω;
"Την πρώτη φορά που έφυγα από την Ελλάδα για τη Νέα Υόρκη δεν έγινε βάσει σχεδίου, αλλά επειδή το ζητούσε η καρδιά μου. Έτσι και τώρα, αν επέστρεφα αύριο στην Ελλάδα, θα ήταν επειδή πραγματικά θα το ζητούσε η καρδιά μου".

- Ο Φιστίκιος ποιος είναι;
"Ο "Φιστίκιος ο Αιγινίτης" είναι το βιβλίο μου, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Λιβάνη. Το έγραψα το περασμένο καλοκαίρι στο Λος Άντζελες. Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ σε ένα μήνα θα κυκλοφορήσει και στα αγγλικά στην Αμερική και τον Καναδά. Κάνω κάποιες επαφές για την προώθησή του και στην αυστραλέζικη αγορά, ενώ ταυτόχρονα γράφω και το δεύτερο βιβλίο του Φιστίκιου, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού".

- Πώς γεννήθηκε ο ήρωάς σου;
"Ο Φιστίκιος είναι ένα σύγχρονο αρχαιόπουλο με φωνή και άποψη. Όταν το διαβάζει κανείς, έχει την αίσθηση ότι παρόλο που διαδραματίζεται στην αρχαία Ελλάδα του 5ου αιώνα, ταυτόχρονα μιλάει για το σήμερα. Το μεγάλο δράμα του Φιστίκιου είναι ο ανεκπλήρωτος έρωτας με την Αφροδίτη, που είναι η ωραία της τάξης και που όχι μόνο δεν του δίνει σημασία, αλλά τον κοροϊδεύει, καθώς είναι ο πιο κοντός της τάξης, δεν έχει μπράτσα και δεν είναι αθληταράς, όπως τα άλλα παιδιά. Και ενώ όλα τού πάνε στραβά και συνεχώς αποτυγχάνει στο στόχο του, δεν το βάζει κάτω με τίποτε και στο τέλος πάντα βρίσκει τρόπο να βγει από πάνω. Όπως λέει και ο ίδιος, «Ήρωας δεν γεννιέται κανείς, γίνεται με το έτσι θέλω".

Ο Μάνος Γαβράς ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα για τη σειρά Glee. Ο ηθοποιός δεν μπορούσε να δώσει λεπτομέρειες για το ρόλο που θα υποδυθεί στη σειρά που σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του People, θα βρίσκεται κοντά στη ζωή της πρωταγωνίστριας Rachel και θα εμφανίζεται ανά διαστήματα.

Tags Glee, Μάνος Γαβράς, Ηθοποιός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0242 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4643 s // Total time: 2.4884 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X