6 χρόνια στυλ!


6 χρόνια στυλ!

Οι  εμφανίσεις 6 + 1 επώνυμων Κυπρίων όπως φιλοξενήθηκαν μέσα από τις σελίδες του περιοδικού ΟΚ!» στα έξι χρόνια κυκλοφορίας του στην Κύπρο. Ποια είναι η αγαπημένη του περιοδικού \"ΟΚ!\";

Έξι χρόνια γιορτάζει το πειροδικό "ΟΚ!" και το γιορτάζει με ένα αφιέρωμα και στο στυλ!

Γιώτα Παπαδοπουλου

2008
Με φόρεμα σε μωβ απόχρωση και ιδιαίτερη εσάρπα στον ίδιο χρωματισμό! Τα nude αξεσουάρ όπως επίσης και τα κοσμήματα ήταν τα ιδανικά για το σύνολο που επέλεξε στο fashion show της σχεδιάστριας Λεβίνια Κονιαλιάν.

2009
Ρομαντική εμφάνιση στο fashion show της Afroditi Hera με λευκό φόρεμα και μπροντζέ αξεσουάρ.

2010
Όμορφο φόρεμα σε πράσινο και μαύρο και χρυσά σανδάλια στο fashion show της Έλενας Αντωνιάδη!

2011
Στα βραβεία Madame Figaro εκείνης της χρονιάς επέλεξε ροζ φόρεμα που συνδύασε με silver γόβες. Υπέροχο hairlook και κοσμήματα.

2012
Από τις ωραιότερες εμφανίσεις της στο πάρτι γενεθλίων του Χρύσανθου Τσουρούλλη. Η λευκή φούστα και το μαύρο απλό top αναδείχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο από τα κοσμήματα που επέλεξε, αλλά και τις nude γόβες και τη φούξια clutch bag.

2013
Printed παντελόνι και καμηλό παλτό, για μία κομψή εμφάνιση σε έκθεση ζωγραφικής στη Λευκωσία. 


Βαλεντίνα Τσίγκη

2008
Άκρως εντυπωσιακή με total silver look και ιδιαίτερο hairlook στο γαμήλιο πάρτι της Τζιωρτζίνας Χατζηρακλέους.

2009
Υπέροχη εμφάνιση στα βραβεία Madame Figaro με μαύρο φόρεμα του οίκου Balenciaga συνδυασμένο με Gina παπούτσια και αστραφτερά κοσμήματα.

2010
Μία glamorous εμφάνιση στο γάμο του αδερφού της Δήμητρη Τσίγκη και πράσινη maxi τουαλέτα.

2011
Σε πάρτι στο Chateu Status επέλεξε να αναδείξει το total μαύρο φόρεμά της με studded σανδάλια του οίκου Christian Louboutin.

2012
Πορτοκαλί Herve Leger φόρεμα, Chanel τσάντα και Christian Louboutin σανδάλια, οι επιλογές της για το fashion show της Φάνης Ξενοφώντος.

2013
Λευκό του πάγου φόρεμα με silver αξεσουάρ οι επιλογές της σε fashion show στην Αγία Νάπα.


Ελίνα Θεοδότου

2008
Όταν ένα μαύρο φόρεμα συνδυάζεται με over knee μπότες σε γκρι χρώμα τότε το αποτέλεσμα είναι stylish και ιδιαίτερο. Όμορφο hairlook και αξεσουάρ.

2009
Μία εμφάνιση που χαρακτηρίζει απόλυτα το ιδιαίτερο στυλ της Ελίνας Θεοδότου. Στο Cyprus fashion week με lather παντελόνι, sequined top και υπέροχο γούνινο κασκόλ. Τα Christian Louboutin peep toes ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο το look!

2010
Σέξι εμφάνιση με Herve Leger φόρεμα στο χρώμα του φούξια συνδυασμένο με τα λατρεμένα Balmain σανδάλια στην εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη στο Breeze στη Λεμεσό.

2011
Total nude σύνολο σε πάρτι σε beach bar στη Λάρνακα. To επιμελώς ατημέλητο look στα μαλλιά ταίριαζε απόλυτα με το ύφος του Herve Leger φόρεμα!

2012
Κομψή εμφάνιση στα βραβεία Time Out. Η γκρίζα Chanel τσάντα ήταν η μόνη πινελιά χρώματος στο total black outfit!

2013
Υπέροχο androgynous look στα βραβεία του περιοδικού Time Out! Υπέροχο sleeveless blazer όπως επίσης και τα κοσμήματα που επέλεξε.

Σύλβια Μαυροπούλου
2008
Με ένα μοναδικό Jil Sander jumpsuit, Chloé σανδάλια και Chanel τσάντα σε fashion show!

2009
Στο fashion show της Νάταλι Κωνσταντινίδου επέλεξε λευκό παντελόνι, ιδιαίτερο παλτό και εντυπωσιακά κοσμήματα. Η τσάντα Chanel και τα Christian Louboutin high heels ολοκλήρωσαν ιδανικά το σύνολο.

2010
Έντονα χρώματα επέλεξε σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο St Raphael.

2011
Άκρως stylish με sequined φούστα animal print top, statement αξεσουάρ στο λαιμό και Christian Louboutin γόβες.

2012
Στους τόνους του μπλε οι επιλογές της για την εμφάνισή της στο fashion show της Στάλω Ηλία

 

2013
Μία rock εμφάνιση με μαύρο φόρεμα και πολλές αλυσίδες στη μέση σε νυχτερινή της έξοδο στο Breeze στη Λεμεσό


Μελίνα Φύσα
2008
Ιδιαίτερο σύνολο σε μαύρο και καμηλό που ολοκληρώθηκε με τσάντα του οίκου Prada

2009
Υπέροχη στα βραβεία Madame Figaro με maxi knitted φόρεμα που συνδυάστηκε άψογα με σκουλαρίκια σε πράσινο χρώμα και clutch bag σε baby pink.

2010
Strapless φόρεμα σε μωβ χρώμα που συνδυάστηκε με μπλε Chanel τσάντα και ροζ Nicholas Kirkwood σανδάλια. Μία εμφάνιση που απολαύσαμε στο fashion show της Έλενας Αντωνιάδη

2011
Ασπρόμαυρο look για μία εμφάνιση με άποψη και στυλ

2012
Κομψή εμφάνιση με λευκό ladylike φόρεμα και nude Christian Louboutin σανδάλια

2013
Androgynous look στο fashion show της Ρίτα Αττάλα. Το μαύρο κοστούμι συνδυάστηκε όμορφα με γόβες Christian Louboutin, ενώ το μακιγιάζ και το hairlook ήταν ιδανικά

 

Τερέζα Ηλιάδου
2008
Κομψό παλτό σε μπεζ χρωματισμούς ολοκλήρωσε το μαύρο σύνολό της ενώ η Hermés τσάντα, ταίριαξε απόλυτα με το ύφος του συνόλου που επέλεξε για το Cyprus Fashion Week

2009
Τα κοσμήματα που επέλεξε ανέδειξαν γι' άλλη μία φορά την κομψή εμφάνισή της στο fashion show του οίκου Max Mara

2010
Με Dolce & Gabbana σύνολο σε party στο Occhio Lounge στη Λευκωσία

2011
Με ladylike φόρεμα Dolce & Gabbana, Hermes τσάντα, Christian Louboutin σανδάλια και μοναδικά κοσμήματα στο πάρτι για τα 25 χρόνια «Του Περιοδικού»

2012
Φόρεμα Alexander McQueen, γόβες Christian Louboutin και τσάντα Chanel στα βραβεία Madame Figaro

2013
Σύνολο σε μαύρους και μπεζ χρωματισμούς από το οποίο ξεχωρίζουν τα κοσμήματα και τα Christian Louboutin σανδάλια. Το συγκεκριμένο look, επέλεξε για την εμφάνισή της στο fashion show της Ρίτα Αττάλα

Ramona Filip Τορναρίτη

We love! Είναι η αγαπημένη μας, γιατί κατά τη διάρκεια αυτών των έξι χρόνων τόλμησε να πειραματιστεί με την εξωτερική της εμφάνιση ενώ ότι ύφος και αν επιλέξει για τις εμφανίσεις της ξέρεις να το υποστηρίζει άψογα!


2008
Με ανδρόγυνο look χωρίς να χάνει καθόλου από τη θηλυκότητά της στο Cyprus Fashion Week

2009
Glamorous εμφάνιση με μαύρο sexy φόρεμα και Bottega Veneta clutch bag σε πάρτι στο γενέθλιο party της Βαλεντίνα Τσίγκη Lemon Park στη Λευκωσία

2010
Στο Hilton Park σε μία εμφάνιση που λατρέψαμε. Καμηλό jumpsuit με μαύρο leather jacket αναδείχθηκαν άψογα και ανατρεπτικά με πράσινες γόβες του οίκου Christian Louboutin και πράσινα σκουλαρίκια

     

2011
Σε μία εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ σε εκδήλωση της Europa Donna στην οικία του Ιταλού πρέσβη. Κόκκινο παντελόνι, nude top, Hermés μπορντό τσάντα και γυαλιά μυωπίας, οι επιλογές της

2012
Σε μία red carpet εμφάνιση με δική της δημιουργία στο γαμήλιο πάρτι της Χριστίνας Δημητρίου και του Χάρη Μιχαήλ στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus

2013
Μία εμφάνιση στο μοναδικό στυλ που τη χαρακτηρίζει στην έκθεση του γνωστού φωτογράφου Χάρη Κυπριανού στη Λευκωσία! 

Tags εμφανισεις, στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5568 s (291 Queries.) // Parse time: 0.2545 s // Total time: 2.8112 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X