Έλληνας τραγουδιστής: «Σώθηκα από θαύμα από αυτοκινητιστικό ατύχημα!»


 Έλληνας τραγουδιστής: «Σώθηκα από θαύμα από αυτοκινητιστικό ατύχημα!»

Ποιος είναι;

Ο Τριαντάφυλλος έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς και μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε με το χαμό του πατέρα του, αλλά και τους κινδύνους που πέρασε στη ζωή του.

«Είχα ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και σώθηκα από θαύμα», είπε ο γνωστός τραγουδιστής και προσθέτει: «Και από αεροπλάνο έχω σωθεί... Ταξιδεύαμε στο εξωτερικό για μια συναυλία. Συναντήσαμε ακραία καιρικά φαινόμενα και χάλασε το ραντάρ. Ο πιλότος είδε ξαφνικά ότι μπροστά υπήρχε ένα βουνό. Τελευταία στιγμή κατάφερε να σηκώσει το αεροσκάφος και να αποφύγουμε τη σύγκρουση».Όσο για το θάνατο του πατέρα του, αποκάλυψε ότι: «Τον έχασα στα 15 μου. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Μια εποχή που δεν θέλω να θυμάμαι».

Μίλησε ακόμα και για την πικρία που έχει με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, με την οποία κάποτε είχαν συνεργαστεί και της έχει γράψει κάποιες από τις επιτυχίες της.

«Γιατί; (σ.σ. θεωρείται από τα καλά παιδιά του χώρου;) Επειδή λέει «γεια» με χαμόγελο; Επειδή βγαίνει καλή στην τηλεόραση; Δεν ξέρω αν είναι καλό παιδί, εμένα πάντως δεν μου φέρθηκε σωστά ή τουλάχιστον, όπως έπρεπε όταν χρειάστηκα την βοήθειά της. Της εύχομαι τα καλύτερα. Όμως πιστεύω ότι τα λάθη του καθενός στο τέλος πληρώνονται. Υπάρχει θεία δίκη.»

Πηγή: ''Εγώ Weekly''

Tags τριανταφυλλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8732 s (248 Queries.) // Parse time: 1.1432 s // Total time: 3.0164 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X