Αντιγηραντική κρέμα υπόσχεται 847 φορές καλύτερα αποτελέσματα!


Αντιγηραντική κρέμα υπόσχεται 847 φορές καλύτερα αποτελέσματα!

Πρόκειται για το νέο «θαύμα» της αντιγήρανσης που ανακαλύφθηκε από επιστήμονες στη Νέα Ζηλανδία μετά από 10 ολόκληρα χρόνια ερευνών.  

Κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο σε μορφή συμπληρώματος και κρέμας και λέγεται πως είναι η νέα «πηγή της νιότης».

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι το αντιοξειδωτικό MitoQ είναι μάλιστα 847 φορές πιο αποτελεσματικό από άλλες αντιοξειδωτικές ουσίες για την αναγέννηση της επιδερμίδας, την καταπολέμηση των ρυτίδων και όχι μόνο.

Η επιστημονική ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Οτάγκο που ανακάλυψε τη θαυματουργή ουσία ερευνούσε εναλλακτικές θεραπείες για τις παθήσεις του ήπατος.

Το MitoQ επιδρά στα μιτοχόνδρια (τα «εργοστάσια παραγωγής ενέργειας» των κυττάρων του σώματος) αποκαθιστώντας τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες φθείρουν την επιδερμίδα κι έτσι το προϊόν επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης.

Το ενεργό συστατικό του προϊόντος είναι το Q, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Αναπληρώνει τα φυσικά αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στο σώμα, τα οποία μειώνονται με την πάροδο των ετών.

Κλινικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στις ΗΠΑ έδειξαν ότι το MitoQ εισέρχεται με ταχύτατο ρυθμό στα μιτοχόνδρια των κυττάρων, διατηρώντας ή ενισχύοντας τη λειτουργία τους.

Tags Κρεμα, προσωπο, αντιγηρανση, ΕΡΕΥΝΕΣ, ΝΙΟΤΗ, ρυτιδες, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7588 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4903 s // Total time: 3.2492 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X