5χρονος ξέσπασε επειδή θα αποκτήσει και τρίτη αδερφούλα [βίντεο]


5χρονος ξέσπασε επειδή θα αποκτήσει και τρίτη αδερφούλα [βίντεο]

Τα μικρά αγοράκια δεν μοιράζονται με χαρά το δωμάτιο και τα παιχνίδια τους με τα κοριτσάκια. Έτσι και ένας πεντάχρονος από τις ΗΠΑ μόλις έμαθε ότι θα αποκτήσει και τρίτη αδερφούλα ξέσπασε.

Οι γονείς συγκέντρωσαν τα τρία παιδιά τους, τον Γκάνερ, την Πέλσι και την Χάρπερ για να τους ανακοινώσουν το φύλο του καινούριου μέλους που θα αποκτήσει η οικογένεια στο μέλλον. Οι γονείς έφτιαξαν ένα κέικ και είπαν στον Γκάνερ να το κόψει για να ανακαλύψει το φύλο του μωρού.

Το 5χρονο αγοράκι όλο ενθουσιασμό κόβει το κέικ και βλέπει το ροζ χρώμα. Τότε ξέσπασε σε λυγμούς και φώναζε: «Δεν θέλω άλλο κορίτσι».

Ο μπαμπάς προσπαθώντας να τον παρηγορήσει του είπε γελώντας ότι είχε την ίδια αντίδραση όταν έμαθε ότι θα έρθει ακόμη ένα κορίτσι στο σπίτι αλλά ο Γκάρνερ ήταν απαρηγόρητος και φώναζε ότι δεν θέλει άλλα κορίτσια.

Στον αντίποδα, οι δύο αδερφές του Πέλσι και Χάρπερ φαίνονταν ενθουσιασμένες από τα νέα και χάρηκαν που θα αποκτήσουν ακόμα μία αδερφούλα.

Και μπορεί ο μικρός Γκάρνερ να ξέσπασε εκείνη την στιγμή, αλλά απ’ ότι φαίνεται το δέχτηκε καθώς μίλησε στην εκπομπή Right This Minute και είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που θα αποκτήσει ένα αδερφάκι.

Tags αδερφια, παιδι, αγόρι, κοριτσι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8986 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4020 s // Total time: 2.3006 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X