Metropolitan Square: Νέος χώρος δεξιώσεων στη Λευκωσία


Metropolitan Square: Νέος χώρος δεξιώσεων στη Λευκωσία

Ένας πρωτόγνωρος χώρος, ιδανικός για να στεγάσει την φιλοξενία των πιο hot εκδηλώσεων ήρθε να μαγέψει την πρωτεύουσα. Το νέο σημείο αναφοράς της Λευκωσίας λοιπόν, λέγεται Metropolitan Square!

Τις εκδηλώσεις του χώρου αναλαμβάνει η Catercom Catering που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες οργανωμένες μονάδες στον τομέα εκδηλώσεων και δεξιώσεων υψηλού επιπέδου τα τελευταία 15 χρόνια. Η εταιρεία είναι μέλος του μεγαλύτερου συγκροτήματος εστιατορίων στην Κύπρο, της PHC Franchised Restaurants Public Ltd, όπου στεγάζονται γνωστές αλυσίδες φαγητών αλλά και εστιατορίων όπως Pizza Hut, KFC, Taco Bell, Wagamama, Caffe Nero, TGI Fridays, Derlicious, Hobo Café, Sitio.

Υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας σε μια από τις καλόγουστες και λειτουργικές αίθουσες του Metropolitan Square, χωρητικότητας 600 ατόμων και 400 αντίστοιχα για δείπνο, ή και μέχρι 5000 ατόμων για κοκτέιλ. Η μοντέρνα διακόσμηση και η ξεχωριστή εσωτερική αρχιτεκτονική του χώρου, σε συνδυασμό με τον εντυπωσιακό φωτισμό, δημιουργούν ένα υπέροχο περιβάλλον για να χαρείτε την κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας, τόσο σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.

Έχοντας πολύ καλή πρόσβαση από εντός και εκτός Λευκωσίας και μπόλικο χώρο στάθμευσης, το πανέμορφο Metropolitan Square μπορεί να φιλοξενήσει όλων των ειδών εκδηλώσεις όπως εταιρικές, συνέδρια, γαμήλια πάρτι, βαφτίσεις κ.α. Εσείς δώστε την ημερομηνία και τα υπόλοιπα αφήστε τα στο Metropolitan Square!

Info: Οδός Καλαμών 4, 2037 Στρόβολος, thl: 22020000, catercom.com.cy

Tags Λευκωσια, χωρος, δεξιωση, catercom, Metropolitan Square


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9104 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5128 s // Total time: 2.4232 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X