Estée Lauder: Re-Nutriv Sun Supreme for Face SPF 30


Estée Lauder: Re-Nutriv Sun Supreme for Face SPF 30

Η σειρά Re-Nutriv Sun Supreme αποτελείται από ορό προσώπου και ενυδατική κρέμα και δημιουργήθηκε για να προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες, πολυτέλεια και απόλυτη προστασία από τον ήλιο, στη γυναίκα που θέλει ένα υπέροχο μαύρισμα σήμερα… και πιο νεανική και εκπληκτικά πιο όμορφη εμφάνιση στο μέλλον. 

Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ευρύ φάσμα προστασίας 3:1 UVB /UVA και περιέχουν υψηλής ποιότητας αντί οξειδωτικά συστατικά που συμβάλλουν στη διατήρηση της υδρολιπιδικής ισορροπίας και στην προστασία από ερεθισμούς που προκαλούνται από το περιβάλλον.

Με τα προϊόντα της σειράς Re-Nutriv Sun Supreme, απολαμβάνεις μια δροσερή και ενυδατωμένη εμφάνιση στον ήλιο, ένα τέλειο και λαμπερό μαύρισμα μετά τον ήλιο και μια όμορφη επιδερμίδα στο μέλλον.

Μια πολυτελής συλλογή που συνδυάζει τεχνολογία και συστατικά,. Με την τελευταία τεχνολογία αντηλιακής προστασίας, βοηθά στην πρόληψη κατά της φωτό-γήρανσης, με τα  σπάνια φυτά βοηθά στη φυσική αποκατάσταση των ορατών φθορών και με τα εκλεκτά αντιγηραντικά συστατικά ενισχύει την αντίσταση του δέρματος στις ηλιακές επιθέσεις.

Προστασία υψηλής αποτελεσματικότητας  κατά της φωτο-γήρανσης
• Μια μοναδική τεχνολογία προστασίας με τις προδιαγραφές της ΕΕ με δείκτη 3:1 (3x UVB κάλυψη προς 1x UVA κάλυψη) αντηλιακής φροντίδας για πιο έντονη προστασία. 
• Η αποκλειστική Τεχνολογία Προσαρμογής στην Ηλιακή Ακτινοβολία,(Solar-Adaptive Technology™), ενισχύει την ικανότητα του δέρματος να αντιστέκεται στις βλαβερές συνέπειες από τον ήλιο, προλαμβάνοντας τις φθορές και τα ορατά σημάδια φωτο-γήρανσης.
• Η Τελευταία Τεχνολογία Αντηλιακής προστασίας, λειτουργεί σαν μια επιπλέον προστατευτική μεμβράνη πάνω στην επιδερμίδα, προσφέροντας μέγιστη κάλυψη από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο.
• HeatShield, είναι η ασπίδα θερμότητας που προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές συνέπειες της υπέρυθρης ακτινοβολίας. 

Infra-Red (IR), Υπέρυθρη ακτινοβολία, την οποία αισθανόμαστε σαν θερμότητα, διεισδύει στο δέρμα και μπορεί να αυξήσει και να επιταχύνει τις επιπτώσεις των ακτινών UV.  Η Υπέρυθρη ακτινοβολία επίσης συμβάλλει στη διάσπαση του λίπους και του κολλαγόνου, οδηγώντας έτσι στην έλλειψη σφριγιλότητας του δέρματος καθώς επίσης και στη δημιουργία φθοράς σε αυτό, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την ερυθρότητα στην εμφάνιση του.

Άμεση βελτίωση της φυσικής ανάκαμψης του δέρματος,
Οι επιστήμονες της Εstée Lauder ανακάλυψαν μια ομάδα σπάνιων και πολύτιμων φυτών γνωστά ως “Adaptogens”. Αυτά τα φυτά έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται σε ακραίες συνθήκες και να καταφέρνουν να επιβιώνουν σε αντίθεση με τα υπόλοιπα φυτά. Η Estée Lauder συμπεριέλαβε στις συνθέσεις της μερικές από αυτές τις ομάδες φυτών διευκολύνοντας έτσι,  τη φυσική ικανότητα του δέρματος να ανακάμπτει από τις ορατές, βλαβερές συνέπειες που προκαλούνται από την έκθεση του στον ήλιο και  στις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

• Εκχύλισμα από  Golden Seaweed: θαλάσσια φυτά που συλλέγονται από το Αρχιπέλαγος Brehat της Γαλλίας και δρουν κατά των ερεθισμών. Προερχόμενα από ένα περιβάλλον που εκτίθεται σε τόσο έντονη ηλιακή ακτινοβολία και υπερβολική ζέστη, ανέπτυξαν μια φυσική ικανότητα προσαρμογής σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που την αξιοποιήσαμε στη συλλογή μας, Re-Nutriv Sun Supreme .

• Εκχύλισμα Algae (Rhodophyta) : Εκχύλισμα Κόκκινης Άλγης που συλλέγεται κοντά στο Ισραήλ. Εξαιτίας της χαρακτηριστικής χρωστικής ουσίας του, που αντανακλά το κόκκινο φως (θερμότητα) και απορροφά το μπλε φως (UV), η κόκκινη Άλγη, προσαρμόζεται φυσικά στη συνεχή έκθεση στον ήλιο. Αυτό το μοναδικό εκχύλισμα δρα κατά των ερεθισμών, καταπραΰνοντας το δέρμα και απαλύνοντας την εμφάνιση της ερυθρότητας. 

• Εκχύλισμα Alteromonas Ferment, σύνθεση από μικροοργανισμούς  που αναπτύσσονται στα βάθη των ωκεανών υπό ακραίες υδροθερμικές συνθήκες (θερμότητα, πίεση και τοξικότητα). Βοηθά  στην ανακούφιση και μείωση των ορατών ερεθισμών που προκαλούνται στο δέρμα από τον ήλιο.

Φροντίδα του Δέρματος με αντηλιακή προστασία
Προσφέρει ολοκληρωμένη αντι-γηραντική φροντίδα για ένα υγιές και νεανικό δέρμα.
• Υψηλής απόσταξης καταλυτικό αντιοξειδωτικό, με μορφή μικρό-κάψουλας που συντελεί στη γρήγορη και ακριβή απελευθέρωση του.   Μιμείται τα φυσικά αντιοξειδωτικά ένζυμα που έχει το δέρμα, συμβάλλοντας στην ενίσχυση και διατήρηση της φυσικής αντίστασης του από τις οξειδώσεις που προκαλούν φθορά.
• Καταπραϋντική σύνθεση που προσφέρει βέλτιστη ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο με αποτέλεσμα  μια  απαλή, ήρεμη και υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας.
• Μικρό-κάψουλες hexapeptide, μια αλυσίδα έξι πεπτιδίων που ενθαρρύνει την παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου.

Tags Estee Lauder, Re-Nutriv Sun Supreme for Face SPF 30, Κρεμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7735 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3570 s // Total time: 3.1306 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X