Αdidas Climachill: Χαμηλότερη θερμοκρασία για υψηλότερες επιδόσεις


Αdidas Climachill: Χαμηλότερη θερμοκρασία για υψηλότερες επιδόσεις

Η adidas φέρνει την επανάσταση στην τεχνολογία active cooling με τη σειρά adidas Climachill και τη χρήση ενός νέου καινοτόμου υφάσματος που περιέχει τιτάνιο και τρισδιάστατα σφαιρίδια αλουμινίου.

Η νέα τεχνολογία προσφέρει μια άμεση αίσθηση δροσιάς και δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές που αγωνίζονται σε υψηλές θερμοκρασίες, να μειώσουν τη θερμοκρασία του σώματός τους, ώστε να παραμένουν συγκεντρωμένοι, να προπονούνται περισσότερο και να είναι πιο ανταγωνιστικοί.

Η νέα σειρά ρούχων με την τεχνολογία Climachill βοηθάει στην καλύτερη  διαχείριση της θερμοκρασίας, βελτιώνοντας έτσι τις επιδόσεις των αθλητών. Επαναστατικά σφαιρίδια ψύξης κατασκευασμένα από αλουμίνιο είναι στρατηγικά τοποθετημένα στις θερμότερες περιοχές του σώματος και δροσίζουν το δέρμα κατά την επαφή του με το ύφασμα. Σε συνδυασμό με τα σφαιρίδια αλουμινίου, το πρωτοποριακό, επίπεδο νήμα SubZero που περιέχει τιτάνιο, προσφέρει έως και 36% μεγαλύτερη μείωση θερμοκρασίας*. Η σειρά δοκιμάστηκε εκτενώς σε υψηλές θερμοκρασίες που έφταναν μέχρι τους 50°C.

Η τεχνολογία Climachill είναι διαθέσιμη τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014, τόσο για τον άντρα όσο και για τη γυναίκα, σε ρούχα της κατηγορίας Training, σε παπούτσια της κατηγορίας Running αλλά και σε επιλεγμένα ρούχα της κατηγορίας Tennis.

Tags adidas, αθλητισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8116 s (252 Queries.) // Parse time: 0.5267 s // Total time: 2.3383 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X